VOCEA ROMÂNIEI FINALA. Tiberiu Albu este CASTIGATORUL Vocea Romaniei SEZONUL 4

Castigatorul sezonului 4 de la Vocea Romaniei este Tiberiu Albu. Dupa ce au trecut de preselectii, au intors scaunele antrenorilor si au intrat in ringul confruntarilor, concurentii au ajuns in marea finala. După o seară magică, publicul a ales: Tiberiu Albu este castigatorul sezonului 4 Vocea Romaniei.

19 dec. 2014, 22:35

TIBERIU ALBU este castigatorul sezonului 4 de la VOCEA ROMÂNIEI. Locul al doilea a fost ocupat de Anda Dimitriu, îndrumată în concurs de Marius Moga. La rândul ei, Anda, alături de Gheorghe Zamfir, a oferit un moment emoţionant în finala de la Vocea Romaniei.

In marea finala locul 4 a fost ocupat de Aliona Munteanu, iar pe locul trei s-a aflat Maria Hojda.

Vineri seara, Maestrul Gheorghe Zamfir si Anda Dimitriu i-au adus lacrimi in ochi lui Marius Moga. Un moment exceptional rasplatit cu ropote de aplauze.

Tot vineri seara, Maria Hojda a abordat o melodie pe cat de grea, pe atat de interesanta: „Because of you”, a lui Skunk Anansie.

„Maria este Vocea Romaniei pentru mine. Ce-ai facut in seara asta m-a lasat masca. Nici la repetitii nu mi-ai aratat pana unde poti sa ajungi”, a spus Loredana Groza.

Tibi si Tudor au spus o poveste in versuri, iar publicul i-a rasplatit cu aplauze in picioare. „Ana” a fost melodia pe care cei doi au ales-o pentru duet. „Foarte multa sensibilitate, a fost un moment romantic”, a fost de parere Loredana.

„Ăsta cred că e traseul pe care trebuie sa-l parcurgi mai departe”, a spus Moga.

„Ne-am propus un cantec foarte simplu si emotionant”, a spus Tudor Chirilă.

Anda Dimitriu a transmis emotie prin versurile piesei lui Celine Dion: „All by myself”.

„Anda a fost lebada neagra de la Vocea Romaniei. Lebada neagra din seara asta o sa fie lebada alba la finalul competitiei”, i-a spus Marius Moga, vizibil emoţionat.

Maria Hojda si Loredana au oferit un moment spectaculos cu o interpretare de exceptie a piesei „Cat ii Maramuresul”. Pe scena, li s-au alaturat fratii finalistei, care au cantat alaturi de ele.

FINALA VOCEA ROMANIEI 2014. LIVE VIDEO. Cotele la pariuri pentru concurenţii din FINALA VOCEA ROMANIEI 2014

VOCEA ROMANIEI – FINALA. David Bisbal a fost invitatul special al ediţiei finale Vocea României. Latino loverul a încântat publicul prezent în sală cu vocea sa care a cucerit milioane de oameni in intreaga lume.

David Bisbal se afla la treia vizita in Romania. La Vocea Romaniei insa, muzica lui David Bisbal s-a făcut auzită datorită concurentului Lucian Colareza, care a cucerit-o pe loc pe Loredana. 

VOCEA ROMÂNIEI FINALA. David Bisbal a interpretat melodia „Diez Mil Maneras” si i-a dat ocazia lui Bartos sa-si exerseze spaniola. Femeile din Romania sunt „muy frumosas”, a marturisit latino loverul.

Aflat la a treia vizita in Romania, David a declarat pentru fanii sai: „Sunt foarte fericit si nerabdator sa va reintalnesc! Ne vedem pe 19 decembrie, la finala Vocea Romaniei!”.

David Bisbal Ferre este un cântăreț spaniol, care a devenit cunoscut în urma participării la prima ediție a concursului Operación Triunfo organizat de către Televisión Española, unde a ocupat locul II. David Bisbal a vândut mai mult de 5 milioane de discuri în Spania și America, obținând 33 de Discuri de Platina,17 Discuri de Aur și 2 Discuri de Diamant.

Corazón latino și Bulería au obținut fiecare un IFPI Platinium Award, certificatul oficial pentru vânzarea a mai mult de 1 milion de copii pe teritoriul european.

VOCEA ROMÂNIEI FINALA. David Bisbal a cântat împreună cu K’naan melodia Wavin’ Flag pentru campania publicitară a Coca-Cola de la Cupa Mondială de Fotbal care s-a desfășurat în Africa de Sud în 2010.