Câstigătorul „X Factor 2015” se alege la Antena 1 de Crăciun

CASTIGATOR X FACTOR 2015. La fel ca în ultimii ani, Antena 1 va transmite în direct, de Crăciun, marea finală a show-ului „X Factor”. Vineri, de la ora 20.30, se va difuza semifinala, unde din șapte concurenți vor rămâne doar patru, iar duminică, de la aceeași oră, va fi desemnat câștigătorul marelui premiu de 100.000 de euro.

23 dec. 2015, 14:48
Câstigătorul „X Factor 2015” se alege la Antena 1 de Crăciun

CASTIGATOR X FACTOR 2015. În prima seară „X Factor”, concurenții vor pregăti pentru concurs câte un colind plus o altă piesă. În funcție de voturile înregistrate de fiecare concurent (prin SMS la 1313), vor rămâne patru finaliști. În seara decisivă, cei patru vor avea ocazia să cânte alături de mentorii lor, dar și împreună cu o serie de artiști cunoscuți, invitați în show.

Va fi desemnat și campionul transformărilor

CASTIGATOR TE CUNOSC DE UNDEVA. Sâmbătă, de la ora 20.00, Tania Popa, Șerban Copoț, Florin Ristei, Cezar Ouatu și Nadir Tamuz, cei cinci finaliști ai show-ului „Te cunosc de undeva!” (Antena 1), se vor lupta pentru titlul de campion al transformărilor. Tot atunci, veți afla cum petrec ei Crăciunul. Șerban va avea casa plină de oaspeți cărora le va găti, Tania, Cezar și Nadir vor fi alături de familie, iar Florin Ristei va merge acasă, la Galați, unde mama îl așteptă cu sarmale și cozonac.