Casting call. Se caută actori şi actriţe profesioniste pentru un nou spectacol

Se caută actori şi actrițe cu vârste cuprinse între 18-26 ani, studenți în cadrul facultății de teatru sau tineri actori absolvenți, pentru a face parte din echipa noului spectacol al Teatrului Arte dell'Anima.

12 aug. 2021, 11:21
Casting call. Se caută actori şi actriţe profesioniste pentru un nou spectacol

Se caută actori şi actriţe profesioniste cu vârste cuprinse între 18-26 ani, studenți în cadrul facultății de teatru sau tineri actori absolvenți, pentru a face parte din echipa noului spectacol al Teatrului Arte dell’Anima.

Regia: Mara Oprea.
Scenariul: Andreea Tănase

Etapa 1: Depunere CV + 2 fotografii recente (portret + plan întreg) la adresa: [email protected]; Termen limită: 17.08.2021, ora 17:00.

Cei selecționați vor fi invitați pentru etapa a II-a, cel târziu miercuri, 18 august, ora 10:00.

Etapa 2: Castingul va avea loc în datele de 19 și 20 august la Teatrul Arte dell’ Anima din strada Făinari, nr. 17 D și va consta în citirea unui monolog la prima vedere.
Perioadă de repetiții: septembrie-octombrie 2021
Înscrieri disponibile pentru prima etapă și pe platforma The Cast List aici: https://www.thecastlist.com/casting-calls/actori-i-actrie-profesioniti-pentru-un-nou-spectacol-234

Spectacolul este parte integrantă a proiectului cultural „You Are Not Alone”, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național, în cadrul sesiunii II/2021, aria Artele Spectacolului – Teatru.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.