Cât a costat mormântul în care Petrică Mîţu Stoian îşi doarme somnul de veci. Ies la iveală informaţii noi despre relaţia pe care artistul o avea cu familia impresarului Doru Guşman

Regretatul artist mehedinţean Petrică Mîțu Stoian a investit o mică avere în locul de veci unde-şi doarme somnul veşnic. Acesta a fost cumpărat de la impresarul lui, Doru Guşman, în acelaşi loc aflându-se îngropată şi soţia impresarului.

22 nov. 2021, 15:40
Cât a costat mormântul în care Petrică Mîţu Stoian îşi doarme somnul de veci. Ies la iveală informaţii noi despre relaţia pe care artistul o avea cu familia impresarului Doru Guşman

Cât a costat mormântul lui Petrică Mîţu Stoian. După decesul artistului, au ieşit la iveală mai multe informaţii referitoare la nu doar la conflictul lui cu Niculina Stoican, dar şi relaţia apropiată pe care o avea cu familia impresarului său.

Surse apropiate familiei lui Petrică Mîţu Stoian au declarat, pentru FANATIK, că surorile acestuia ar vrea să intre în posesia a jumătate dintre bunurile lăsate de artist. Se pare că acestea ar fi fost sfătuite de Niculina Stoican să revendice jumătate din averea fratelui lor.

Citeste si EXCLUSIV | Noi controverse după moartea lui Petrică Mîţu Stoian. Avocata familiei rupe tăcerea: „Niciunul dintre medici până la spitalul din Reşiţa nu s-a uitat la analize. Măcar unul dintre medicii audiaţi a spus că nici nu i-a văzut dosarul!”

Există, însă, o problemă. Aceleaşi surse spun că majoritatea bunurilor care i-au aparţinut ului Mîţu Stoian ar fi pe numele firmei familiei Guşman. Se pare că artistul era mai apropiat de familia impresarului său decât de familia lui.

Cât a costat mormântul lui Petrică Mîţu Stoian

Regretatul artist mehedinţean a fost foarte apropiat Doru Guşman și de Maria, fosta nevastă a impresarului. Acesta este şi motivul pentru care şi-a dorit să fie înmormântat alături de ei.

Pentru achiziţionarea locului de veci placat cu marmură, Mîţu Stoian a plătit nu mai puțin de 20.000 de euro.

Pe firma lui Guşman au fost trecute două mașini care i-au aparţinut lui Mîţu Stoian, lucru confirmat chiar de către impresar pentru sursa citată. Pe lângă mașini, artistul mehedinţean agonisise din cântări alte zeci de mii de euro, trecuţi tot pe numele firmei lui Guşman. La fel ca apartamentul pe care-l deţinea pe litoral

În ultima perioadă, în spațiul public s-a vehiculat faptul că și apartamentul din Primăverii ar fi trecut pe numele lui Doru Gusman, însă despre acest subiect impresarul nu știe absolut nimic.

Citeste si E război total pe averea de un milion de euro a lui Petrică Mîțu Stoian. Dezvăluirea surprinzătoare făcută de apropiații artistului. Care e adevărata miză!