Cât a plătit o femeie pe o noapte de cazare în Sinaia: „Doamnă, în ce țară locuiți?”

Cât a plătit o femeie pe o noapte de cazare în Sinaia. Nu mai este de mirare pentru nimeni că prețurile au crescut foarte mult, însă privind unele lucruri, nu se poate găsi justificare.

20 feb. 2023, 23:09
Cât a plătit o femeie pe o noapte de cazare în Sinaia: „Doamnă, în ce țară locuiți?”
Cât a plătit o femeie pe o noapte de cazare în Sinaia

Cât a plătit o femeie pe o noapte de cazare în Sinaia. Într-o postare pe grupul de Facebook ”Am fost acolo”, femeia a povestit experiența, declarându-se extrem de încântată de condiții, dar și de prețul plătit pentru opt nopți de cazare. Aceasta povestește că a închiriat un apartament cu două dormitoare într-un motel vizavi de parc.

Citește și: Cât trebuie să plătească românii care vor să folosească gondola din Sinaia

Cât a plătit o femeie pe o noapte de cazare în Sinaia

Pentru patru adulți și un copil, opt nopți de cazare, femeia spune că a plătit nu mai puțin de 6.200 de lei, adică aproximativ 800 ron pe noapte, și s-a arătat extrem de încântată de tarif, dar și de condiții, lucru care a stârnit un adevărat val de controverse pe internet.

Apartamentul e la parter, dar nu contează, motelul are lift. Camerele sunt curate, cu televizoare în fiecare cameră, iar bucătăria, deși mică (cel puțin a noastră) e bine utilată. (…). La noi nu e open space, ceea ce apreciez. Am plătit 6.200 de lei – 8 nopți, 4 adulți și un copil.Recomand!”, a scris femeia pe Facebook.

Evident, postarea femeii a adunat un val de reacții din partea internauților, care au rămas surprinși de prețul pe care familia l-a plătit pentru doar opt nopți, într-o stațiune montană din România. Unii au fost de părere că de banii ăștia putea opta pentru o vacanță la ski în Elveția, sau chiar în Austria.

62 de milioane??? Doamnă, în ce țară locuiți? Dacă tot aveți bani așa de ce nu v-ați dus în Austria sau Elveția? Îi mai și promovați pe hoții ăștia ai noștri/ Mamă, cam scump. Am plătit 4.600 pentru 7 nopți, mic dejun și transport plus transfer, hotel 4 stele în Dubai lângă Burj Khalifa, o camera dublă deluxe. Va urma o recenzie cu imagini. Și e Dubai, nu Sinaia!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite.