Cât au ajuns să coste roșiile și verdețurile în Piața Obor din București. Adrian Câciu, ministrul Investițiilor, a făcut o comparație cu prețurile din anii trecuți

Prețurile au crescut considerabil la majoritatea produselor și serviciilor în țara noastră, iar acest lucru e din ce în ce mai vizibil pentru toată lumea.

13 apr. 2024, 17:55

În caz că vă întrebați cât costă produsele în piețele din București, Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a fost recent în Piața Obor din București și a arătat prețurile, pe care le-a comparat cu cele din anii trecuți.

„Prețuri astăzi, Piata Obor. Aș întreba (nu că nu aș cunoaște răspunsul dar mă gândesc că unii dintre cei cărora mă adresez ar putea ieși din ipocrizia apocalipsei) cât era prețul în 2020, în 2021, în 2022 sau în 2023.”, a scris Adrian Câciu, pe pagina sa de Facebook.

Citește și Marea noutate din Legea Pensiilor. Daniel Baciu dezvăluie cum vor creşte pensiile de la 1 septembrie 2024

Ministrul Câciu a publicat fotografii cu prețurile legumelor la tarabele din Piața Obor.

„Vă ajut cu 2021, ceapa era 2 lei in aprilie, roșiile 30 de lei. A, să nu uit, astăzi, Obor, roșiile românești, 25 lei kilogramul (nu 60 de lei). Asta nu înseamnă că nu trebuie crescute în continuare veniturile romanilor. Înseamna că prețurile s-au stabilizat la multe dintre produsele de bază. Vă invit la Piața Obor, la fel cum vă invit în toate piețele agroalimentare. Sâmbătă frumoasă!”, a mai transmis ministrul.