Cât câștigă Andra din evenimentele private. Suma fabuloasă pe care o cere pentru mai puțin de o oră de cântat

Andra e una dintre cel mai bine plătite artiste de la noi. La ultimul eveniment la care a fost a câștigat o mulțime de bani pentru doar 90 de minute de cântat.

20 mai 2022, 10:45
Cât câștigă Andra din evenimentele private. Suma fabuloasă pe care o cere pentru mai puțin de o oră de cântat

Pe lângă acel eveniment, Andra a mai avut alte două concerte bine plătite peste hotare. Unul dintre ele a fost în Italia, iar un altul în Irlanda.

Nu putem ascunde faptul că Andra e, fără doar și poate, una dintre cele mai bune voci feminine din România. Acest lucru, plus faima venită odată cu apariția în calitate de jurat în cadrul celor mai urmărite show-uri televizate din țară, au făcut-o pe Andra să fie foarte dorită la evenimente.

Dacă până nu demult Andra cerea între 2.500 – 3.500 de euro ca să cânte la un eveniment, acum artista nu mai urcă pe scenă fără 6.000 de euro. Vorbim de un concert de doar 45 de minute.

Recent, artista a cântat la inaugurarea unui local pentru nunți timp de 90 de minute. Pentru momentul artistic pregătit artista a fost plătită cu aproximativ 10.000 de euro. Este adevărat că nu toți banii câștigați îi revin doar ei, are trupă și fiecare membru primește câte o sumă.

Citește și Ce i-a cerut Andra lui Cătălin Măruţă, după ce artista a pierdut inelul de logodnă: „De asta trebuie să avem grijă”

Deși e foarte solicitată pentru evenimentele private, Andra nu are prea multe concerte majore prin țară, cum e clasicul concert de la Sala Palatului. Ea a ales mai degrabă să cânte la petreceri private sau la zile ale orașelor. De asemenea, cântă foarte mult peste hotare, unde se bucură de un real succes. De regulă, artista alege să adauge în repertoriul său, pe lângă propriile melodii lansate, multe piese tradiționale românești.

Cea mai mare sumă primită la un concert de 40 de minute

Cum spuneam, Andra face parte printre cel mai bine plătiți artiști. La un concert de 40 de minute organizat de Primăria Târgu Mureș în martie 2017 a luat nu mai puțin de 10.000 de euro. La câteva luni distanță, aceasta bătea recordul fiind plătită de o altă instituție publică, mai precis Primăria Cluj Napoca de Ziua Națională, cu nu mai puțin de 16.000 de euro, pentru un concert de 60 de minute.

Citește și Carmen Harra, noi previziuni despre divorţul anului: „Andra şi Cătălin Măruţă nu sunt suflete-pereche, ea va genera despărţirea”