Cât câștigă o animatoare din România, pe noapte, într-un club din Italia. Salariul este unul extrem de tentant

Cu câți euro este plătită, pe noapte, o animatoare din România într-un club de noapte din Italia. Salariile sunt extrem de mari.

23 mai 2023, 08:55
Cât câștigă o animatoare din România, pe noapte, într-un club din Italia. Salariul este unul extrem de tentant
Ce salariu are o animatoare într-un club de noapte din Italia

În cluburile sau localurile de noapte vin oamenii care vor să petreacă, să consume băuturi, să asculte muzică și să danseza, dar și să le admire pe animatoare în timp ce se mișcă pe ritmurile melodiilor. Pentru acest lucru, o dansatoare într-un club de noapte din Italia primește un salariu frumos. Iată care sunt condițiile de muncă.

Citește și: Alex Bodi, o nouă cucerire. O cheamă tot Bianca şi a fost animatoare. Şi Pepe pusese ochii pe ea

Pe internet apar tot mai des anunțuri de angajare în diverse localuri, atât din țară, cât și din străinătate, iar sumele primite sunt măricele. Indiferent că este vorba de restaurante, localuri, cluburi de noapte, terase sau baruri, patronii își doresc să mprească personalul, pentru a atrage cât mai mulți clienți.

Citește și: Salariul minim pe care-l cer tinerii români pasionați de tehnologie: „Vrem un job bine plătit, bineînțeles!”

Un club de noapte din Italia angajează animatoare din România, salariul fiind unul extrem de tentant, și anume de 60 de euro pe zi, plus bonusuri.

Conform anunțului, cerințele sunt:

  • aspect fizic plăcut;
  • bine proporționate;
  • comunicative;
  • cunoașterea unei limbi străine este un avantaj.

Angajatorul oferă contract de muncă, iar cele ce vor să se angajeze aici ca animatoare vor avea cazarea asigurată.