Cât cheltuiesc vedetele pentru a arăta impecabil. Află sumele FABULOASE pe care le dau la saloane

Vedetele dau bani serioşi pe lună pentru a-şi întreţine tenul. Sylvia plăteşte peste 1.000 de euro doar pentru o şedinţă de tratament de ultimă generaţie, în timp ce Bianca Drăguşanu, Nicoleta Luciu sau Giulia Nahmany ajung şi la 4.000 de euro pentru a avea o faţă perfectă.

09 iun. 2013, 11:46

Sylvia îşi face miraculosul tratament Intraceuticals, celebrul ritual de înfrumuseţare pe care îl folosesc Madonna, Eva Longoria sau Naomi Campbell, scrie wowbiz.ro. Pentru acest moft, roşcata scoate din buzunar câte 1.000 de euro de şedinţa, iar ca să aibă efect sunt necesare minim şase pe lună.

Nicoleta Luciu, dincolo de injecţiile pe care le face la medicul Kasem, ea încearcă tot felul de trucuri şi metode revoluţionare pentru ten. Ea merge pe acelaşi tratament ca şi Madonna, însă, lucrează şi mai mult la cearcăne şi îşi face, săptămânal, un masaj cu produse pe bază de acid hialuronic în jurul ochilor. Per total, pe lună, Nicoleta are grijă de faţa ei contra sumei de 4000 de euro.

Bianca Drăguşanu apelează şi ea la tratamentul Intraceuticals. Însă nu se rezuma doar la el. Vedeta apelează şi la alt gen de ritual de înfrumuseţare pe bază de alge marine şi ulei de argan, foarte sănătoase pentru piele. În plus, ea îşi dă zilnic cu o crèma naturală, grasă, care să o ajute să-i hidrateze tenul. În total, iubita lui Victor Slav cheltuieşte în jur de 4.000-5.000 de euro pe lună.

CITEŞTE ŞI Bianca Drăguşanu şi-a schimbat culoarea părului. Vezi cum arată acum FOTO