Cât costă cel mai scump apartament din Cluj-Napoca. Imobilul de lux include o piscină în living

Cel mai scump apartament de lux din Cluj-Napoca include o piscină în living, iar prețul de vânzare se ridică la valoarea cumulată a 10 apartamente obișnuite.

18 mai 2021, 14:04

Cel mai scump apartament din Cluj-Napoca, considerat crema pieței imobiliare clujene, are un preț de vânzare care se ridică la valoarea cumulată a 10 apartamente obișnuite. Cei care vor să investească într-un astfel de apartament de lux vor trebui să plătească aproximativ jumătate de milion de Euro, mai exact 560.000 de Euro.

Imobilul de lux este semidecomandat, oferă o suprafața utilă de 175 m, și este alcătuit din 4 camere, și anume, 2 dormitoare și 2 băi.

Livingul impresionant este punctul de atracție al imobilului întrucât include o piscină luxuriantă de proporții considerabile, alături de o saună cu leduri pentru relaxarea  proprietarului.

Cel mai scump apartament din Cluj-Napoca se află într-un cartier în plină dezvoltare

Fericitul viitor proprietar ar beneficia de podele din marmură, o bucătărie complet mobilată și utilată, precum și două plasme.

Din cel mai scump apartament din Cluj-Napoca nu lipsesc nici două șemineuri, unul cu design clasic, respectiv modern.

Apartamentul, situat la parterul unui bloc de 5 nivele, se află într-una dintre cele mai frumoase zone din Cluj-Napoca, cartierul Bună Ziua, recunoscut pentru faptul că este o regiune în continuă dezvoltare. Imobilul de lux pune la dispoziție nici mai mult nici mai puțin decât 4 locuri de parcare.