Cât costă mașina Andreei Bălan. Ce sacrificii a făcut pentru a-și permite un asemenea bolid: „Nu poți să le ai pe toate”

Cât costă mașina Andreei Bălan. Este una dintre cele mai populare și apreciate vedete din România, iar pentru asta, a muncit foarte mult și încă o face. Așadar, veniturile sale sunt destul de consistente, având în vedere că are multe proiecte la TV, dar și contracte de publicitate.

15 aug. 2023, 18:28
Cât costă mașina Andreei Bălan. Ce sacrificii a făcut pentru a-și permite un asemenea bolid: „Nu poți să le ai pe toate”
Cât costă mașina Andreei Bălan

Cât costă mașina Andreei Bălan. În videoclipul de pe TikTok, artista se află la volanul mașinii sale, cu cele două fiice, Ella și Clara, pe bancheta din spate. Un tânăr o întreabă pe artistă cu ce se ocupă de are o „mașină atât de faină”. Răspunsul solistei nu a întârziat.

Citește și: Cât costă vila de lux în care locuiește Andreea Bălan. Imobilul din Pipera are o curte de 500 de metri pătrați, trei locuri de parcare și o spălătorie proprie

Cât costă mașina Andreei Bălan

Cu multe. Sunt cântăreață, dansatoare, entertainer, jurat TV, influenceriță, patinatoare, câteodată prezentatoare, deci veniturile sunt din toate părțile”, a declarat Andreea Bălan zâmbitoare. Ulterior, cântăreața a dezvăluit că mașina pe care o conduce costă 150.000 de euro.

Pentru a avea o situație financiară foarte bună, Andreea Bălan mărturisea că și-a sacrificat copilăria, iar, mai târziu, unele relații de cuplu și prietenie. Este de părere că nu le poți avea și același succes pe toate planurile.

Nu poți să le ai pe toate. Nu poți să fii o femeie de carieră și să realizezi foarte multe lucruri fără să iei de undeva. La mine s-a luat din copilărie, din adolescență, din lucrurile care trebuiau trăite emoțional la vremea respectivă (…)

De acum, de când sunt mămică, prioritatea mea sunt fetițele mele. Evident, dacă vreau să-mi meargă în carieră, trebuie să-i aloc timp (…) În trecut, neavând copii, automat, 80% din timpul meu îl dedicam carierei mele și 20% relației mele sau prietenilor. De aceea, mult timp nu am avut vacanțe, nu am avut prieteni, pentru că tot timpul eram pe carieră”, a declarat Andreea Bălan, pentru Unica.ro.