Cât costă o noapte de cazare în apartamentele Simonei Halep din Mamaia. Puţini români şi-ar permite asta!

Simona Halep a investit în afaceri imobiliare, iar de curând a inaugurat un bloc rezidențial cu apartamente de lux, aflat în Mamaia, una dintre cele mai scumpe zone din România.

06 apr. 2021, 12:43
Cât costă o noapte de cazare în apartamentele Simonei Halep din Mamaia. Puţini români şi-ar permite asta!

Cât costă o noapte de cazare în apartamentele Simonei Halep din Mamaia. Simona Halep a cumpărat un hotel de patru stele în Poiana Brașov, a construit un complex de apartamente la malul mării și anul trecut a început să contruiască un complex de lux în Mamaia.

Cât costă o noapte de cazare în apartamentele Simonei Halep din Mamaia

Apartamentele sunt imense, fiecare beneficiind de propria bucătărie, balcon și loc de parcare. Cei care vor să se cazeze în acest complex vor fi nevoiți să scoată din buzunar o sumă destul de piperată. Mai exact, două nopți de weekend într-un astfel de apartament ajung la 1.500 de lei. Condițiile sunt însă de lux, iar decorul este de bun gust, spațiul fiind unul suficient pentru o familie. Apartamentele de la parter au fost cumpărate de Ilie Năstase, pentru fiicele sale și nepotul său.

Simona Halep are doi noi prieteni. Reacţia rivalei Ashleigh Barty: „Oh, Dumnezeule!”

Marea deschidere va avea loc pe 29 aprilie, adică la fix pentru weekendul de 1 mai, pe care mulți români îl petrec pe litoral. „Apartament Luxury – 2 camere. Proprietate situată in zona Mamaia nord pe strada Lotus, la câțiva pași de cluburile Loft, Nuba Beach Club, Fratelli. Proprietatea pune la dispoziție un balcon cu vedere directa la mare. Unitatea are acces la conexiune wifi, aer condiționat, Bucătărie complet utilată, TV, servicii de curatenie asigurata pe toată perioada șederii, receptie 24/24h, loc de parcare. Imobilul se afla intr-un bloc nou construit (2021), in imediata apropiere de plaje precum: White Tower, Loft, Fratelli, Nuba, Ammos, etc. Locația este disponibilă pentru închiriere începând cu luna Aprilie”, se arată în descrierea de pe pagina de Facebook a complexului Lotus Studio.