Cât costă parfumul lansat de Anamaria Prodan. „A fost dorința mamei mele!”

Anamaria Prodan alansat o linie de parfumuri de lux. Este vorba despre o esență personalizată, pentru care sexy-impresara a colaborat cu o companie specialistă din Turcia.

17 apr. 2022, 09:50
Cât costă parfumul lansat de Anamaria Prodan. „A fost dorința mamei mele!”
Cât costă parfumul lansat de Anamaria Prodan

Cât costă parfumul lansat de Anamaria Prodan. Sexy-impresara a scos la vânzare parfumuri semnate de ea şi care au legătură și cu regretata sa mamă, Ionela Prodan.

Cât costă parfumul lansat de Anamaria Prodan. „A fost dorința mamei mele”

Anamaria Prodan a dat din nou lovitura și de data aceasta a scos o colecție de parfumuri de lux, iar prețurile nu sunt deloc mici! Astfel, un parfum de 85 de mililitri semnat de Anamaria Prodan costă 750 de lei. Sexy-impresara l-a descris ca fiind un parfum unic pentru persoanele unice, notele acestuia irezistibile fiind făcute folosind metode magice, scrie SpyNews.

Anamaria Prodan, dată în judecată de Reghecampf pentru defăimare. Suma uriașă pe care o cere antrenorul ca despăgubire

Parfumul are o esență personalizată, pentru care Anamaria Prodan a colaborat cu o companie specialistă, din Turcia. Demersul fostei partenere a lui Laurenţiu Reghecampf vine după ce mama sa, Ionela Prodan, a avut un parfum cu numele ei, în urmă cu mai mulți ani.

Anamaria Prodan, dezvăluiri neaşteptate. Abia acum a recunoscut: „Mă bătea de mă rupea”

„A fost dorința mamei mele. Ea a încercat să facă un parfum al ei acum foarte mulți ani și nu a prins fabulos, aşa că am zis să fac eu unul de top. Am nişte prieteni foarte buni în Turcia, la o companie cosmetică, iar reprezentatul pe România mi-a propus o astfel de colaborare și am decis sa fac un parfum cu iz arăbesc, gen oriental, atât pentru bărbați, cât pentru femei. Am stat opt luni împreuna cu echipa, până am ales mirosul”, a declarat Anamaria Prodan.