Cât costă şi ce poate face cel mai performant laptop de gaming

Jocurile pe portabile nu mai sunt de mulţi ani un mit, iar Aorus X5, laptop de gaming, confirmă că vă puteţi juca până şi cele mai pretenţioase jocuri în deplasare.

06 iun. 2015, 10:23
Cât costă şi ce poate face cel mai performant laptop de gaming

Deşi nu sunt disponibile pe canale oficiale în România, dacă aveţi nevoie de un laptop de gaming, cele de la Aorus vin la pachet cu specificaţii hardware de invidiat şi un raport preţ performanţă peste medie.

Dacă brandul Aorus vă este străin, merită să-l percepeţi ca fiind o divizie a celor de la Gigabyte axată pe crearea de PC-uri pentru gaming. Practic, Aorus reuşeşte să facă ceea ce Alienware face pentru Dell. După ce anul trecut au fost anunţate două sisteme portabile de 13 şi 17 inci, cu numele de X3 şi X7, anul acesta avem parte de noul Aorus X5. Sistemul ilustrat mai sus a fost anunţat zilele trecute la Computex şi încearcă să calculeze media perfectă între un ecran destul de generos şi un nivel de decent de portabilitate.

Cu o diagonală de 15,6 inci, este situat între panoul de 13,9 inci de la Aorus X3 şi cel de 17,3 inci de la Aorus X7. În funcţie de buget, veţi putea achiziţiona un Aorus X5 atât cu un panoul Full HD, cât şi cu unul un pic mai spectaculos cu o rezoluţie nativă de 2880 x 1620. La interior, acesta foloseşte pentru procesare unul dintre cele mai noi şi performante procesoare Intel pe arhitectură Broadwell H, noul 5700HQ cu o viteză maximă de 3,5 GHz. 

Citeşte mai mult pe playtech.ro