Cât de frumoasă este soția lui Mihai Rait! Cum a cunoscut-o actorul din Las Fierbinți pe Ana Maria, cu 14 ani mai tânără

Mihai Rait, cunoscut pentru rolul lui Dorel din serialul Las Ferbinți, are alături de el o soție foarte frumoasă, cu 14 ani mai tânără. Deși actorul are o mulțime de fani, nu mulți dintre ei știu despre viața lui de familie.

17 mai 2022, 12:02

Mihai Rait și soția lui, Ana Maria, sunt căsătoriți de cinci ani. El are 42 de ani, iar ea are 27 de ani. Diferența dintre ei e de 14 ani și au o relație foarte frumoasă.

Mihai Rait a început să fie foarte cunoscut după rolul din Las Fierbinți. Popularitatea a venit datorită personajului său, Dorel. De ani de zile, actorul împărtășește fiecare reușită alături de Ana Maria. Se înțeleg de minune și își petrec foarte mult timp împreună.

Spre exemplu, în momentul de față cei doi au plecat într-o binemeritată vacanță în Madrid. Au prins vreme bună și se distrează de minune. Iar fanii se pot bucura de o mulțime de fotografii pe care le postează pe Social Media.

Citește și Toma Cuzin, cunoscut drept Firicel din Las Fierbinți, a dezvăluit de ce doarme doar patru ore pe noapte: „Am un stil de viață foarte activ”

„Am rugat-o frumos daca pot sa fac o poză spaniolă cu ea”, a glumit actorul pe Instagram.

Postarea lui Mihai Rait a venit la pachet cu o serie de replici savuroase cu prietenul său, Mihai Bobonete. Juratul de la Românii au Talent a început să-l șicaneze pe actor, iar dialogul virtual dintre ei a fost demn de show de stand-up.

,,Hala Traian! Cand erai in tara purtai numa ocelari de vedere, acum la Madrid porti Raiban ultima editie! Ai uitat de une ai plecat!” i-a adresat ironic Bobonete.

,,Nu înțeleg româna, sunt in Italia la Madrid”, i-a dat replica Mihai Rait.

Cum s-au cunoscut Mihai Rait și Ana Maria

Mihai Rait a cunoscut-o pe soția sa, Ana Maria, după un show de stand-up. Cei doi au realizat că locuiesc, de fapt, în același bloc și astfel a început idila lor. Actorul a cerut-o în căsătorie pe Ana Maria la doar trei luni după prima lor întâlnire și, în ciuda diferenței de vârstă de 14 ani, par a fi făcuți unul pentru celălalt.

Citește și Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, de nerecunoscut. A slăbit şi arată mai bine ca niciodată


loading...
Partenerii noștri