Cât de geloasă este Inna. Dezvăluiri intime din relația cu Deliric: „Merg la concertele lui”

Cât de geloasă este Inna. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Deliric și par să fie un cuplu perfect. Artișii se bucură din plin de timpul pe care îl petrec împreună, având în vedere că este limitat, contractele obligându-i să fie foarte mult plecați, separat.

16 feb. 2023, 14:59
Cât de geloasă este Inna. Dezvăluiri intime din relația cu Deliric: „Merg la concertele lui”
Cât de geloasă este Inna

Cât de geloasă este Inna. Aaunci artistul se află la concerte și este asaltat de o grămadă de domnișoare, Inna spune că nu este prea geloasă. Cântăreața a admis că are o anumită doză de gelozie, însă moderată, mai ales că înțelege perfect cum este viața de artist și ce implică.

Citește și: Inna face primele declarații despre nuntă, după ce a fost cerută în căsătorie de Deliric: „Îl văd tatăl copiilor mei”

Cât de geloasă este Inna

Nu sunt o persoană extrem de geloasă, ci o doză mică, necesară. (râde) Nici Toto nu este gelos, deci nu e un issue. Și, cum spuneam, ne înțelegem meseriile, atenția la care suntem expuși.

Cred că ajută mult că suntem amândoi artiști, pentru că ne înțelegem și mai bine unul pe celălalt și tot ce înseamnă un program destul de încărcat, cu concerte, filmări. De fiecare dată când timpul ne permite, merg cu Toto la concertele lui, el la ale mele, mergem în vacanțe de fiecare dată când avem timp liber, ne sfătuim când vine vorba despre carierele noastre. Și da, chiar este susținătorul meu numărul 1 și bineînțeles că și eu la fel în cazul lui”, a declarat Inna, potrivit viva.ro.

Inna spune că lucrurile între ea și Deliric funcționează pentru că și-au dat timp și s-au cunoscut foarte bine unul pe celălalt. Însă, cel mai important lucru și care aduce armonia în cuplu este faptul că ambii pot să admită atunci când greșesc și nu sunt orgolioși.

Nu știu dacă e vorba despre secrete, ci despre faptul că ne cunoaștem foarte bine unul pe celălalt și cred că fiecare are capacitatea de a admite când el este cel care greșește și să își ceară scuze sau să îl asculte pe celălalt atunci când poate are un moment mai delicat. Nu am avut niciodată momente atât de tensionate încât să ne gândim la terapie de cuplu”, a mai spus Inna.