Cât de gospodină ești în funcție de zodie. În ce zodie s-a născut gospodina desăvârşită

Sunt femei care nu pot pune capul pe pernă dacă nu au îndepărtat şi ultimul fir de praf din casă şi dacă nu au spălat şi aşezat vasele într-o perfectă ordine, altele care amână de pe o zi pe alta curăţenia şi le este mai la îndemână să-şi lase hainele pe scaune decât să le bage în şifonier, şi altele care preferă să plătească bani buni la firme de curăţenie sau la persoane private ca să le pună casa la punct.

17 mart. 2023, 09:13
Cât de gospodină ești în funcție de zodie. În ce zodie s-a născut gospodina desăvârşită

Cât de gospodină ești în funcție de zodie. Ei, bine, chiar şi acesată calitate este influenţată de astre. Iată, în rândurile care urmează, ce fel de gospodină eşti, în funcţie de zodie.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Îți place să faci curățenie, dar ai multe alte lucruri mai importante de făcut și continui să o amâni de azi pe mâine. Când chiar nu mai poți și simți că e timpul să te mobilizezi, te organizezi exemplar și ești extrem de rapidă. Doar că te plictisești ușor și îți îndrepți imediat atenția către o altă activitate.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Tu ai prefera să stai tolănită pe un şezlong, la soare, tot timpul anului, dacă ar fi posibil. Chiar dacă eşti pasionată de ceea ce faci, nu prea îţi place să munceşti nici acasă, nici la serviciu. Pentru a nu te descuraja de timpul îndelungat petrecut muncind, este mai bine să faci o listă cu lucruri și locuri în care să faci curăţenie zilnic, nu pe toate odată.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Preferi să dai bani frumoşi cuiva să-ți facă curățenia generală din când în când, pentru că urăști să pierzi timpul cu această activitate. Calităţile tale de gospodină se cam opresc la redecorarea casei. Nici gătitul nu este chiar o pasiune pentru tine, de aceea şi la acest capitol alegi deseori să comanzi.

Citeste si Două zodii care vor fi protejate de Dumnezeu în luna aprilie! Au parte de un destin fabulos

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Îţi iubeşti casa, iar asta te face din start o gospodină bună. Nu ai, însă, suficientă răbdare şi te plictiseşti destul de repede. Doamne ferește să calci pe covor încălțat/ă, să stropești oglinda de la baie, să așezi prosoapele strâmb sau să schimbi locul oricărui obiect din casă dacă locuiești cu o femeie Rac.

Leu (22 iulie – 22 august)

Eşti obişnuită să fii cea mai bună în tot ceea ce faci şi eşti una dintre cele mai bune gospodine ale zodiacului. Poți face curățenie în casă ore în șir, până acoperi fiecare colț. Și te aștepți ca toată lumea, de la soțul tău până la cel mai mic din familie, să observe cât de mult ai muncit și să te laude.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Pentru tine, curățenia este prioritară. Preferi să nu te culci noaptea decât să lași casa în dezordine. Când nu-ţi place cum fac alţii curăţenie în casa ta, poate partenerul de viaţă, copiii, părinţii sau socrii, pui tu însăţi mâna şi le arăţi ce înseamnă cu adevărat curăţenie.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Echilibrul pe care îl demonstrezi în toate aspectele vieții se găsește și în casa ta. Pui preț pe ordine și curățenie, făfă ră-ţi faci, totuşi, un scop în viaţă din acest lucru. Îți place să ai lenjeria mereu curată, vasele să fie spălate, florile să fie proaspete în vază, dar nu ești dispusă să-ţi pierzi o zi însorită, numai bună de ieşit la plimbare, făcând curăţenie prin toate cotloanele.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu eşti chiar o gospodină desăvârşită, dar atunci când problemele emoționale te copleșesc alegi să te refugiezi în curăţenie sau în gătit. Redecorarea unui colţ al camerei, o curăţenie temeinică printre haine sau aspiratul covorului îţi schimbă imediat starea de spirit.

Citeste si Horoscop special Camelia Pătrăşcanu: Zodiile care câştigă o „gălăgie” de bani până la finalul lui martie

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Cea mai eficientă curățenie o faci cu jumătate de oră înainte ca oaspeții să bată la ușă. Și nu te sfiești să-ți implici soțul în toate aceste activități, doar și el locuiește cu tine.

De fapt, este foarte probabil să vă împărțiți perfect sarcinile în mod egal: în timp ce tu speli vasele, el dă cu aspiratorul. Doar așa vă puteți bucura amândoi de momentele libere, așa cum este și normal!

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Coșmarul tău este ca cineva să intre în casă și să te găsească cu masa nestransă, geamurile murdare sau aragazul stropit cu mâncare. În loc să suferi o asemenea rușine, mai bine îți sacrifici alte activități de dragul de a avea totul aranjat în jurul tău.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Pentru tine treburile casnice nu există. Există, în schimb, părinţi, iubit, femeia care face curăţenie, eventuali colegi de apartament. De ce ţi-ai pierde timpul, atât de preţios, cu astfel de lucruri minore?

Pești (19 februarie – 20 martie)

Ești boemă, îți place să ai prin casă lumânări parfumate, decorațiuni de tot felul, suveniruri, tablouri și statuete.  Dar, asta nu înseamnă că îți petreci timpul aranjându-le și ștergându-le. Aproape că nu ajungi niciodată să termini o curățenie generală, pentru că sunt prea multe locuri de care nu te-ai atins de luni de zile.