Cât de important este să alegeți un sistem de filtrare a apei și unde veți găsi să cumpărați unul

Orice consumator casnic trebuie să fie conștient de consumul de resurse. Rețeaua de apă potabilă poate că este bună de la sursă, însă până ajunge la consumator, prin țevile ramificate, este nedorit amestecată cu depuneri, sedimentări și calitatea sa scade. În ultimii ani a crescut interesul pentru sistemele de acest gen și nu ne mirăm de ce.

03 aug. 2021, 12:52
Cât de important este să alegeți un sistem de filtrare a apei și unde veți găsi să cumpărați unul

Ce alternativă ar avea o persoană? Dacă apa de la robinet nu este una bună, apa îmbuteliată ajunge la costuri destul de mari lunar. Cum rețeaua de apă nu o puteți repara sau îmbunătăți singuri, un filtru pentru apă ar putea fi soluția de mijloc. Iar aici Shop Einstal va da și soluția. 

 

Filtre de apă, disponibile la Shop Einstal 

Nu suntem străini de aceste sisteme și de filtrele de apă. Cei care au acasă centrale termice montate, electrocasnice precum mașină de spălat vase, știu deja că un filtru de apă este montat pe țeava de alimentare cu apă rece. Filtrele magnetice anticalcar sunt cele care pot prelungi durata de viață a aparaturii în cauză. Depunerile de calcar viciază nu doar funcționarea electrocasnicelor, însă îngreunează în cele din urmă și consumul de apă și resurse. Știați că apa dură, nefiltrată dizolvă mai greu detergenții spre exemplu? Este un alt motiv pentru care unii sunt interesați de montarea sistemelor de filtrare. 

Iar Shop Einstal nu întârzie să ne ofere soluții. Deține în stocul sau de produse din nișă de instalații termice și sanitare sisteme de filtrare atât industriale, cât și cele destinație utilizatorilor casnici. 

Una din opțiuni este un echipament destul de compact, ce îl puteți monta sub chiuvetă. Nu ocupă mult spațiu și își face treaba foarte bine. Presupune 3 etape. Prima, cea în care apa este tratată pe bază de cărbune activ, ceea ce va însemna că gustul și mirosul specific de clor din apă nu va mai exista. O a doua etapă din acest proces este cea de îmbunătățire de gust și miros, pentru că în cele din urmă filtrul în cauză să rețină  toate particulele. 

La pachet cu acest sisteme veți primi cartușe filtrante, bateria, precum și toate accesoriile pentru montaj. Atenție însă, va trebui să înlocuiți filtrul, în medie după 3 luni de utilizare. În funcție de calitatea apei, dar și de modul de utilizare, puteți folosi același filtru până la maximum de 6 luni. 

Tot la aceeași sursă puteți găsi și sisteme de osmoză inversă. Filtrele anticalcar sunt și ele regăsite aici într-o mare varietate de altfel, iar pentru cei care deja au un astfel de sistem, cartușele ce trebuie schimbate sunt aici. 

Comenzile pot fi făcute online, iar dacă este nevoie consilierea profesională vă ajută să înțelegeți ce anume aveți nevoie pentru a pune în funcțiune sistemul sau pentru a-i schimba cartușul filtrat. Apa bună merită tot acest efort. 

 

Contact: 

Șoseaua Mihai Bravu nr.540-562, complex Impact Center, sector 3, București – 0766.261.389 – 0766.261.392 – 0786.124.777

 


loading...