Cât de inteligent este câinele tău? Jocurile care îi testează inteligenţa şi tipul de personalitate VIDEO

Publicat: Marţi, 01 Octombrie 2013 19:24 // Actualizat: Marţi, 01 Octombrie 2013 19:24 // Sursa: romaniatv.net

Dacă vreţi să aflaţi cât de inteligent este câinele vostru şi ce tip de personalitate are, acum puteţi să îl testaţi cu ajutorul unor jocuri, inventate de website-ul Dognition, din SUA.

Dognition foloseşte chestionare şi jocuri pentru a-i ajuta pe stăpânii de câini să afle cât de empatic este câinele lor, cât de uşor poate rezolva diverse probleme, dacă alege să vă ignore sau pur şi simplu nu înţelege ce vreţi, şi multe alte lucruri.

Căţeii voştri vor fi încadraţi apoi într-un tip de personalitate cu anumite trăsături de caracter, pe care le veţi putea compara cu alţi căţei din aceeaşi rasă sau de aceeaşi vârstă şi mărime.

Veţi începe prin a completa un chestionar despre personalitatea câinelui, inclusiv dacă se comportă frumos, dacă ascultă instrucţiunile sau cum se comportă când este singur acasă. Pe baza rezultatelor chestionarului, veţi primi o serie de jocuri ştiinţifice, create pentru a stabili nivelul de empatie, comunicarea, memoria, inteligenţa şi abilităţile de raţionare.Printre acestea se află şi un joc "de-a căscatul", pentru a testa dacă un câine cască împreună cu stăpânul său, fiind, prin urmare, empatic. Alt joc include "arătatul cu degetul", în care stăpânul arată cu degetul spre o recompensă, iar câinele se îndreaptă către ea.

Rezultatele obţinute în urma jocurilor vor fi trecute într-o bază de date pe site-ul Dognition, care va crea un raport personalizat care vă va explica cum gândeşte câinele vostru.

Tipurile de personalitate pentru căţei sunt: Einstein, Expert, Sociabil, Visător, Şarmant, Renascentist, Proto-câine, Maverick şi As.

De exemplu, câinele Renascentist este un animal care "se pricepe puţin la toate", iar Sociabilul adoră să iasă în public şi este uşor excitabil.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 nov 15:51
Votează email 0 email
...Câinele de cireadă este şi foarte organizat – de multe ori îşi pune jucăriile la loc, după ce s-a distrat. Citeşte şi Cât de inteligent este câinele tău? Jocurile care îi testează inteligenţa şi tipul de personalitate VIDEO Câinele de...
06 nov 14:53
Votează email 0 email
...are un nivel mare de energie, aşa că trebuie să facă multă mişcare şi mult dresaj. Citeşte şi Cât de inteligent este câinele tău? Jocurile care îi testează inteligenţa şi tipul de personalitate VIDEO 9....
02 oct 02:48
...are, acum puteţi să îl testaţi cu ajutorul unor jocuri, inventate de website-ul Dognition, din SUA. Citește mai departe… Powered by WPeMatico...
1
EUR
4.8750
RON
27 Sep
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H