Cât de lungă va fi relaţia ta, în funcţie de zodia în care s-a născut partenerul tău

Esti curioasa cat va dura relatia voastra? Uite ce spun astrele despre acest lucru.

30 mai 2015, 18:33
Cât de lungă va fi relaţia ta, în funcţie de zodia în care s-a născut partenerul tău

BERBEC

Cei nascuti in Constelatia Berbec au relatii destul de bune in cea mai mare parte. Iubirea lor se naste rapid si e foarte puternica. Lasat dus de valul pasiunii face promisiuni pentru care munceste mult sa le poata duce la bun sfarsit. Pana la urma se satura de probleme si vine cu un nou plan, mai bun, bine pus la punct. Daca il recunosti pe iubitul tau in aceasta descriere, ai grija sa fii tu cea rationala si nu te grabi sa te casatoresti daca nu sunteti 100% pregatiti si daca nu ati locuit macar o perioada in prealabil impreuna.

TAUR

Cei nascuti in Constelatia Taur se indragostesc usor dar, cand se intampla cu adevarat, de obicei, este pentru toata viata. Atata timp cat relatia merge cum ar trebui sa mearga, va sta aproape de partenera lui fara doar si poate, macar de dragul aminirilor frumoase de odata. Sexul este destul de important pentru el. Daca sunt probleme in pat nu va ezita sa-si gaseasca pe cineva care sa-i satisfaca nevoile, dar o va face discret, asa incat partenera sa nu afle niciodata despre acest lucru. Taurul ramane fidel la nivel emotional si nu rupe relatia decat daca devine chiar insuportabila. O bucurie enorma sa ai langa tine o persoana nascuta in Constelatia Taur.

GEMENI

Nativii din zodia Gemeni sunt foarte fideli, insa din punct de vedere social sunt ca niste fluturi care zboara din floare in floare. Si cand interactionezi cu asa de multi oameni, se mai intampla cate un flirt pe ici pe colo, dar cei nascuti in Constelatia Gemeni vor ramane fideli partenerilor lor. Sclipirea de inteligenta ii va ajuta de fiecare data care sunt cele mai importante lucruri din viata lor.

RAC

Racul este foarte fidel, mai ales dupa casatorie si daca este multumit nu are de ce sa renunte la relatie. Problema este ca e cam greu sa-i implinesti nevoile dar foarte usor daca ii poti percepe sensibilitatea ridicata. Oricum, nu-ti face griji ca te-ar parasi sau te-ar insela. Nu-i plac persoanele noi, grijile. Ii place sa-si gaseasca pe cineva stabil si sa termine odata cu tot ce inseamna intalniri, dezamagiri si cautari. O persoana deosebita in adevaratul sens al cuvantului.

LEU

Leul actioneaza asemeni unui animal de prada. Ii place foarte mult sa-si pandeasca „prada”, sa o seduca, sa ii faca curte si apoi se indragosteste bine de ea. Se indragosteste mai greu, dar iubeste cu pasiune si din toata inima… Inima lui vrea mereu altceva si instinctele de pradator ii cer sa plece periodic la vanatoare. Este un barbat fidel atata timp cat dureaza relatia. E usor sa-l tii langa tine daca esti cinstita cu el de fiecare data si te respecti in tot ceea ce faci.

FECIOARA

Isi alege cu grija partenera, iar cand crede ca a gasit-o nu-i mai trebuie nimic. De obicei relatiile lui evolueaza rapid catre casatorie sau macar catre o viata in comun. Cei nascuti in constelatia Fecioarei au nevoie de prietenie, siguranta, stabilitate materiala si relatiile lor sunt mai degraba niste parteneriate pe termen lung. Este foarte romantic, pasional si nici nu tine sa-i fii fidela 100%. Atata timp cat esti o partenera buna, lui nu-i mai trebuie nimic altceva in loc. In general, relatiile barbatului fecioara sunt de lunga durata si este, la randul lui, un partener de viata devotat si de incredere.

BALANTA

Nativii nascuti in zodia Balanta sunt fideli si devotati relatiilor sale sentimentale care sunt de lunga durata. In primul rand este un bun prieten si apoi un bun iubit, dar astapta acelasi lucru de la partenera. Un barbat galant, aranjat la 4 ace care se respecta si asteapta acelasi lucruri de la cei in jurul sau. Ce ii place azi, nu-i mai place maine pentru ca el poate aprecia evolutia si lucrurile noi mai bine ca oricine. In plus, are incredere in el si in capacitatea lui de a atrage o femeie. Ca sa ai o relatie de lunga durata cu el trebuie sa-i mentii viu interesul, mai ales in pat si sa-i acorzi multa atentie.

SCORPION

Pare greu de crezut, dar pasionalul Scorpion este una din cele mai fidele zodii, iar o iubire adevarata dureaza pentru el pana la adanci batraneti. Pe de alta parte, Scorpionul este si una din cele mai carismatice zodii si atrage femeile fara sa vrea, fiind mereu in centrul atentiei cum nimeni altcineva nu o face mai bine decat el. Asa ca partenera lui are tot timpul multe rivale cu care trebuie sa lupte si de obicei femeile nu fac fata unei astfel delupte permanente. Cei nascuti in constelatia Scorpion pot avea realatii frumoase de lunga durata. Pasiunea este cel mai bun machiaj si cei din zodia Scorpion o stiu foarte bine.

SAGETATOR

Sagetatorul iubeste aventura pe toate planurile care exista, inclusiv pe cel sentimental. In plus, se decide usor si nu refuza sa-si ia vreun angajament serios fata de cineva. Si chiar daca se casatoreste, ii vine greu sa stea intr-un singur loc, intr-o singura relatie pentru mult timp. Daca vrei sa ai o relatie lunga cu Sagetatorul, trebuie sa-i oferi multa libertate si sa fii gata din cand in cand sa inchizi ochii la cate o mica aventura de-a lui. Merita avand in vedere ca cei nascuti in constelatia Sagetatorului sunt niste barbati perfecti, romantici si foarte activi.

CAPRICORN

Barbatul Capricorn este un traditionalist care isi doreste o relatie naturala, cu lungi perioade de acomodare, si o casnicie care sa dureze toata viata. De asemenea, asteapta fidelitate absoluta de la partenera: daca este inselat in relatie e ca si terminata. Insa daca ii esti fidela poate trece peste orice, mai ales cand sunt si copii la mijloc. Copiii si sexul de calitate fac ca relatia lui sa fie pe viata. Are nevoie de dragoste, atentie si un suflet cald care sa ii fie aproape tot timpul. Merita din plin sa te indragostesti pe viata de un nativ din zodia Capricorn.

VARSATOR

Cei nascuti in zodia Varsator sunt persoane cu simtul libertatii foarte dezvoltat dar care iti pot fi alaturi pe viata. Unii dintre cei mai buni prieteni si oameni carora te poti confesa sau filosofa despre cele mai profunde probleme existentiale. Varsatorul este foarte „linistit” in relatii, uneori in cautare de ceva nou care sa schimbe atmosfera. Si in plus, cei nascuti in zodia Varsator pun mare pret pe dragoste, unde varietatea este extrem de importanta.

PESTI

Cei nascuti in Constelatia Pesti sunt cele mai iubitoare persoane. Foarte pasionale si cu simtul raspunderii dezvoltat, fiind si una dintre cele mai fidele zodii. Scopul sentimental al unui nativ din zodia Pesti este sa-si gaseasca sufletul pereche si sa ramana langa el pe viata si sa-l iubeasca cat poate de mult. E genul acela de barbat care se casatoreste la 19 ani si imbatraneste langa sotia lui. Rar se intampla sa insele, dar daca o face va avea grija sa nu afli niciodata.