Cât de mult va dura relaţia ta? 6 semne prevestitoare care îţi dezvăluie dacă te aşteaptă o despărţire

Începem o relaţie cu riscul de a nu fi ceea ce ne-am închipuit sau dorit, iar acest lucru e perfect normal pentru că suntem cu toţii oameni. Ar fi ideal dacă am putea înţelege de la început cât de minunată şi de durabilă va fi sau din contră, cât vom suferi şi când se va termina.

04 feb. 2018, 08:41
Cât de mult va dura relaţia ta? 6 semne prevestitoare care îţi dezvăluie dacă te aşteaptă o despărţire

1. Comportamentul în situaţii limită

Dacă vă confruntaţi cu situaţii stresante, ambii parteneri trebuie să coopereze şi să aibă un comportament care să ducă la găsirea unei soluţii împreună. Dacă unul dintre parteneri trece printr-o perioadă dificilă, celălalt trebuie să fie înţelegător şi să îi acorde sprijinul său. Dacă te judecă fără să-i pese de sentimentele tale, e clar că nu e interesat de tine cu adevărat.

2. Spaţiul personal

E recomandat să faceţi multe activităţi împreună, dar e bine ca fiecare dintre voi să păstreze spaţiul personal şi timp pe care să-l petreacă singur. Dacă nu veţi face asta, viaţa voastră va căpăta o rutină plictisitoare care va dăuna relaţiei voastre. Dacă partenerul tău nu mai vrea să petreacă timp cu tine sau preferă să stea singur, e clar că lucrurile s-au răcit între voi.

3. Relaţia cu prietenii

Un partener care te iubeşte cu adevărat nu se va supăra niciodată dacă vrei să petreci timp cu prietenii tăi. Prietenii sunt o parte importantă din viaţa ta, iar partenerul sau partenera ta trebuie să respecte asta. Dacă îţi spune mereu să petreci mai puţin timp cu ei sau te pune să alegi între ei şi ea sau el, atunci e un semn evident că nu are suficientă încredere în tine şi nu vrea să fii fericită sau fericit.

4. Relaţia cu rudele

E important să ai o relaţie armonioasă cu rudele partenerului tău, acest lucru te va ajuta să ai o relaţie mai solidă cu partenerul tău. Dacă partenerul tău nu se înţelege deloc cu familia ta, evită să-i vadă sau să discute cu ei şi inventează scuze să nu participe la întâlnirile de familie, atunci nu te iubeşte suficient pentru a-i accepta pe cei dragi ţie.

5. Conflicte benefice

Nu treceţi la gesturi extreme atunci când discutaţi în contradictoriu şi alegeţi-vă cu grijă cuvintele pe care vi le spuneţi unul altuia la supărare. Dacă partenerul tău te jigneşte mereu şi dă vina constant pe tine pentru problemele dintre voi, atunci e timpul să te gândeşti dacă chiar te iubeşte aşa cum credeai tu iniţial.

6. Scopul într-o relaţie

E important să înţelegeţi de la început că o relaţie nu are nicio destinaţie, ci este vorba despre călătoria pe care o faceţi împreună. Dacă la începutul relaţiei v-aţi înţeles de minune şi odată cu trecerea timpului, realizaţi că nu aveţi nimic în comun, e timpul să reevaluezi sentimentele pe care le ai faţă de partenerul tău sau pe ale lui faţă de tine.