HOROSCOP. Cât de nesuferită poţi să fii în funcţie de zodia în care te-ai născut

Te enervezi repede, reactionezi violent si strici buna dispozitie a colegilor? Sau ai impresia ca le stii pe toate si faci remarci rautacioase la adresa celor din jur? Iata cat de antipatica poti deveni atunci cand ceva nu iti convine.

23 iun. 2014, 18:24
HOROSCOP. Cât de nesuferită poţi să fii în funcţie de zodia în care te-ai născut

BERBEC. Suferi cel mai mult atunci cand esti redusa la rolul de gospodina sau de sotie casnica, scrie astrologie.acasa.ro. O astfel de ipostaza te injoseste, iar asta nu va face decat sa provoace adevarate accese de furie sau, in cazuri mai fericite, sa te transforme intr-o lansatoare de sageti otravite catre cei care, probabil, ca nu au facut nimic cu rea intentie. Alcoolul si tutunul nu iti vor alina frustrarea. Mai degraba, consuma-ti energia facand mult sport.

Citeşte şi Horoscopul sexual al săptămânii 23-29 iunie

TAUR. Esti, in general, destul de echilibrata. Te enervezi rar, ceea ce te face agreabila pentru cei din jur. In schimb, in clipa in care esti aruncata brusc intr-o situatie noua, intri in panica si nu mai reusesti sa te stapanesti. Obisnuiesti sa stai cu ochii pe ceilalti urmarindu-le miscarile, ceea ce s-ar putea sa nu le faca placere. Shoppingul este mijlocul de relaxare pentru tine.

GEMENI. Esti in continua miscare, mereu pusa pe treaba, ceea ce ar putea parea enervant in ochii colegilor. Dar si mai deranjant pentru cei din jurul tau e cand iti schimbi starea de spirit de la un moment la altul. Uneori, devii nerabdatoare, iritabila, caustica. Ba chiar lasi totul balta fara avertisment si fara sa iti pese de consecinte.

Citeşte şi Horoscopul săptămânii 23-29 iunie 2014: Bani, sănătate, carieră, dragoste

RAC. Hipersensibilitatea ta ar putea sa te transforme intr-o persoana antipatica. Faci o adevarata drama din orice simti ca ti-a patruns prea brutal in spatiul tau personal, din orice conflict sau dezacord sentimental. Ai tendinta sa iti formezi mult prea repede o parere despre cei din jur si sa ii respingi cu o atitudine zeflemitoare.

LEU. Fire mandra si dominanta, te crezi stapana tuturor. Dai ordine in stanga si in dreapta si ai pretentia ca ele sa fie respectate intocmai, asadar, ce pretentie sa mai ai ca ceilalti sa te considere simpatica? In situatii de stres, faci crize de nervi si dezvolti adevarate obsesii. Iti trece daca intri intr-o librarie si cumperi o carte buna.

FECIOARĂ. Iti place la nebunie sa critici. Pe toti si pentru orice. Poti strica starea de spirit a oricui cu doar cateva vorbe acide aruncate in vant. Poate iti imaginezi ca e vorba despre exigenta, insa modul nervos in care pui problema poate aduce multa suferinta celor din jur. Esti banuitoare, pisaloaga, certareata si daca nu renunti la aceste obiceiuri te vei trezi singura.

Citeşte şi HOROSCOP 22 iunie 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru ultima zi a săptămânii

BALANŢĂ. Esti o barfitoare innascuta si chiar daca nu esti o antipatica prin definitie, vorbele multe rostite pe la colturi pot atrage dispretul celor din jur. Asadar, renunta la acest obicei nesanatos pentru a te putea integra mai bine printre cei din jur. Mai ales ca raceala colegilor sau ostilitatea sefilor te consuma enorm.

SCOPRPION. Nu accepti deloc sfatul celor din jur. Ti se pare ca ai intotdeauna dreptate, iar dorinta de de putere te poate transforma usor intr-o persoana antipatica. Vrei sa te impui cu orice pret devenind un adevarat tiran atunci cand nu esti luata in serios. Limiteaza-ti pornirile pentru ca ceilalti sa nu te ocoleasca.

SĂGETĂTOR. Esti foarte increzatoare in tine si devii antipatica atunci cand te comporti ca o persoana atotstiutoare. Esti enervanta cand te exteriorizezi fara niciun fel de limita, cand te infurii, te descarci pe oricine iti iese in cale, apoi iti revii ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

REstul zodiilor aici.