Cât de potent este iubitul tău, în funcţie de meseria lui

Cercetătorii au realizat un studiu, în urma căruia au descoperit cât de potenţi sunt bărbaţii, în funţie de locul lor de muncă.

15 ian. 2013, 13:59
Cât de potent este iubitul tău, în funcţie de meseria lui

Artiştii. Aceşti bărbaţi sunt experţi în arta preludiului şi sunt consideraţi şi cei mai buni la pat, potrivit eva.ro. Cântăreţii, actorii şi alţi artişti au primit notă maximă la toate capitolele legate de sex.

Bugetarii. Preludiul este foarte important şi pentru profesori şi bugetari, care nu vor refuza niciodată o partidă de sex. Cu toate că partida în sine nu este foarte lungă, bărbaţii care stau mult la birou se descurcă destul de bine în dormitor.

Muncitorii. Mecanicii, muncitorii în construcţii, instalatorii şi alţi meseriaşi sunt consideraţi cei mai inventivi şi îndrăzneţi amanţi, dornici să experimenteze lucruri noi. Cu toate acestea, ei nu sunt aşi în dormitor şi au primit punctaj mediu la capitolul performanţă sexuală.

Doctorii. Cadrele medicale şi experţii în sănătate sunt romantici, tandri şi experţi la sexul oral. În schimb, sunt stângaci la preludiu.

Militarii. Managerii şi cadrele militare nu se pricep deloc la preludiu şi de multe ori sar peste acest punct destul de important al unei partide de sex. Chiar şi aşa, bărbaţii din aceste domenii sunt consideraţi generoşi cu partenele lor, deoarece se gândesc doar cum să-şi ducă persoana iubită până la orgasm.

Vânzătorii. Specialiştii în vânzări vor să facă sex zilnic şi se gândesc mereu să pună în aplicare diferite jocuri erotice şi fantezii. Bărbaţii care lucrează în domeniul vânzărilor nu excelează însă la capitolul performanţă sexuală şi ajung la orgasm prea repede, cu mult înaintea partenerei.