Cât de predispus eşti să înşeli în funcţie de culoarea preferată

Potrivit ultimelor studii realizate de sociologi şi de mai multe echipe care cercetează comportamentul în cuplu, culoarea preferată a unei persoane poate spune foarte multe cu privire la cât de predispusă este să însele acea persoană şi la cum o va face.

09 mart. 2014, 09:33
Cât de predispus eşti să înşeli în funcţie de culoarea preferată

Studiile au fost realizate în funcţie de culorile PRIMARE şi SECUNDARE preferate de oameni şi au fost incluse totodată şi nonculorile alb şi negru, având în vedere că sunt preferate de persoane cu caractere destul de puternice.

Astfel, în funcţie de culoarea preferată a putut fi desluşită într-un procent destul de mare predispoziţia oamenilor de a-şi înşela partenerul sau partenera şi mai mult decât atât, metodă preferată şi motivaţia acestora.

Iată cum te va înşela şi cât de predispus este să o facă, în funcţie de culoarea să preferată

Preferă culoarea roşu. Persoanele care preferă culoarea roşu sunt unele dintre cele mai predispuse să însele. Sunt persoane senzuale şi se gândesc mai tot timpul la sex. Preferă să schimbe repede partenerii sexuali, se îndrăgostesc greu şi nu stau prea mult timp într-o relaţie stabilă. Îşi înşală partenerul sau partenera fără scrupule şi preferă să facă acest lucru cât se poate de tăinuit, pentru a avea şanse mai mari să aibă mai mulţi parteneri sexuali în acelaşi timp. Aşa că vor minţi atât de mult, încât se vor pierde până la urmă în minciuni, doar de dragul sexului.

Citeşte mai mult pe lyla.ro.