Cât de sexy este şi cât de bine arată în costum de baie Khadija, fiica lui Jade din „Clona” FOTO

Toti si-o aduc aminte ca fetita adorabila din "Clona" care isi dorea mult aur de la viitorul sot. Din copila inocenta nu a mai ramas mare lucru, Carla Diaz - cea care a dat viata personajului - avand acum 27 de ani.

25 ian. 2018, 15:52

Se poate spune despre ea ca este unul dintre copiii-minune ai Braziliei intrucat s-a lansat in showbiz si a impresionat cu talentul ei muzical, intr-ale dansului si actoriei, scrie perfecte.ro. Copil precoce, Carla Diaz a primit primele roluri de la doi ani.

Citeşte şi Ţi-o aminteşti pe Jade din „Clona”? Iată cum arată acum

Desi mai jucase in trecut in „Legaturi de familie”, rolul Khadijei din „Clona” i-a adus faima internationala si a propulsat-o in topul celor mai bine platiti copii actori in Brazilia. Au urmat apoi, desigur, o multime de contracte, printre care si Sapte Femei si Sapte Pacate.

Cel mai important rol al ei de dupa „Clona” insa a fost cel din Rebelde, remake-ul telenovelei „Rebelde Way”, care a fost preluat in Mexic, India, Spania, Portugalia si Chile. Rolul jucat de Carla este cel al lui Márcia Luz Maldonado, iar in 2014 a aparut in Milagres de Jesus si Plano Alto.

Citeşte şi Îţi mai aminteşti de Mel din Clona? Uite ce mai face şi cum arată acum Debora Falabella FOTO

La 26 de ani, Diaz mizeaza acum pe calitatile fizice pentru a se face remarcata si pozeaza sexy. Ea si-a schimbat si look-ul, s-a vopsit blonda si si-a imbogatit garderoba cu haine mai provocatoare, bifand astfel toate cerintele de pe listele divelor din showbiz.

Tanara posteaza numeroase fotografii pe retelele de socializare, in marea majoritate a acestora aparand imbracata provocator.