Cât de snoabă eşti, în funcţie de zodia ta. Află adevărul

Nativa din Peşti vrea să pară altfel decât este. Descoperă cât eşti de predispusă să devii o persoană snoabă, în funcţie de zodia ta.

11 iun. 2013, 18:54
Cât de snoabă eşti, în funcţie de zodia ta. Află adevărul

Gemeni. Nu eşti afectată de snobism şi asta pentru că îţi place să ai o minte deschisă şi o atitudine relaxată faţă de tot ceea ce te înconjoară.

Rac. Nu adopţi o anumită atitudine sau o idee numai pentru că sunt în trend. Apreciezi foarte mult tradiţiile şi autenticitatea.

Leu. Te numeri printre cei mai snobi nativi ai zodicului. Imaginea este extrem de importantă pentru tine, iar pentru că adori să fii în centrul atenţiei vei încerca să-ţi creezi imaginea unei persoane din înalta societate.

Fecioarele nu sunt deloc persoane snoabe. Deşi vor să fie plăcuţi şi admiraţi de cei din jur, aceştia nu vor adopta niciodată o idee sau un comportament doar pentru că sunt la modă.

Balanţă. Pentru că eşti o persoană sinceră şi onestă, rareori eşti afectată de snobism.

Scorpion. Poţi fi ambiţioasă şi dornică să ajungi cât mai sus pe scara socială, dar asta nu înseamnă că eşti dispusă să te comporţi ca şi cum ai fi deja acolo, chiar dacă nu este cazul.

Săgetător. Investeşti în lucruri mult prea scumpe pentru nivelul tău de trai numai pentru a impresiona şi te poţi lăuda cam mult cu lucrurile pe care le faci, doar pentru a fi considerată o persoană din înalta societate.

Capricorn. Rişti să-i copiezi cu orice preţ pe cei care se află deja acolo unde vrei tu să ajungi, iar asta te poate transforma cu uşurinţă într-o persoană snoabă.

Vărsător. Adesea ai tendinţa de a respinge ceea ce este la modă, ceea ce fac toţi ceilalţi şi chiar eşti admirată pentru asta. Nu eşti deloc o persoană snoabă.

Peşti. Ai o imaginaţie foarte bogată şi crezi că toţi cei care au un anumit standard de viaţă sunt extrem de fericiţi. De aceea, ai tendinţa de a copia stilul lor, însă cei care te cunosc ştiu că este doar o mască şi că de fapt devii snoabă

Berbec. Ai tendinţa de a deveni snoabă când te afli în preajma persoanelor care nu par să aibă o opinie prea bună despre un stil de viaţă simplu.

Taur. Iubeşti tot ce este mai bun, frumos şi de calitate, dar asta nu te face o persoană snoabă.