Cât durează fluturii în stomac, în funcţie de zodia relaţiei voastre

Ca să afli zodia relaţiei voastre trebuie să te gândeşti în ce zi v-aţi cunoscut. Calculează în ce zodie a picat ziua respectivă şi vei afla sub ce semn stă cuplul vostru. Vezi mai jos cât durează fluturii în stomac şi când se instalează rutina în funcţie de zodia ce vă guvernează.

26 sept. 2014, 15:10
Cât durează fluturii în stomac, în funcţie de zodia relaţiei voastre

Berbec. La începutul relaţiei, fluturii din stomac sunt foarte agitaţi, dar se calmează prea repede, moment în care vă veţi da seama că nu aveţi prea multe în comun şi că nu puteţi fi nici măcar prieteni sau parteneri în viaţă.

Relaţiile din Taur nu se bazează pe fluturii din stomac, ci pe înţelegere, comunicare şi respect. Sunt relaţii liniştite, care avansează încet, dar sigur.

Relaţiile care stau sub semnul Gemenilor sunt agitate, tumultoase, dar tocmai de aceea, pasiunea durează mai mult.

Rac. Chiar dacă rutina se instalează destul de repede, voi vă simţiţi bine aşa. Sunteţi unul pentru altul şi mamă, şi tată, frate, soră, cel mai bun prieten şi parteneri de drum lung.

Leu. Pasiunea dintre voi nu durează foarte mult, dar este puternică şi de dragul amintirilor de început, amândoi faceţi eforturi să vă înţelegeţi cât mai bine pe tot parcursul relaţiei.

Fecioară. Fluturii din stomac durează mai puţin ca în alte relaţii, dar locul lor este luat de înţelegere, respect şi comunicare, ceea ce vă ajută să păstraţi relaţie „vie” cât mai mult timp.

Balanţă. Fluturii din stomac sunt foarte „activi” şi durează mult, dar nu vă ajută la nimic pentru că vă lipseşte comunicarea, vă lipseşte empatia şi capacitatea de a face compromisuri.

Scorpion. Atracţia sexuală dintre voi este foarte puternică, dar în acelaşi timp vorbiţi despre orice şi sunteţi prieteni buni. Este una din cele mai fericite relaţii.

Săgetător. Cu cât vă certaţi mai des, cu atât vă iubiţi mai tare şi pe măsură ce apar situaţii de criză, pasiunea creşte.

Capricorn. Chiar dacă certurile şi conflictele sunt dese, voi vă respectaţi şi vă înţelegeţi unul pe altul, fiind cei mai buni prieteni, parteneri de afaceri şi de viaţă.

Vărsător. Vă cam lipseşte comunicarea, ceea ce face ca împăcările să fie bazate pe sex şi atât, fără a se rezolva cu adevărat problema care v-a despărţit.

Peşti. Pasiunea dintre voi este puternică şi de durată, astfel că vă întoarceţi mereu unul la celălalt, indiferent ce ar face sau ce ar spune alţii.