Cât eşti de GHINIONISTĂ ÎN DRAGOSTE, în funcţie de zodia ta

Astrele îţi oferă protecţia lor sau, din contră, îţi pot pune beţe în roate în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Descoperă cât eşti de ghinionistă în amor, în funcţie de zodie.

10 iun. 2013, 16:26
Cât eşti de GHINIONISTĂ ÎN DRAGOSTE, în funcţie de zodia ta

Gemeni. Chiar dacă ai ceva probleme în amor, nu se poate spune că eşti ghinionistă, şi asta pentru că eşti extrem de relaxată când vine vorba de relaţii.

Rac. Problema la tine este că îţi faci speranţe chiar şi atunci când nu este cazul şi te convingi că şi o relaţie care merge „aşa şi-aşa” trebuie menţinută cu orice preţ. Din această cauză poţi avea de suferit.

Leu. Te numeri printre cele mai ghinioniste native ale zodiacului când vine vorba de dragoste. Se întâmplă să nimereşti numai peste bărbaţi imaturi, profitori sau peste cei care nu-şi doresc o relaţie stabilă.

Fecioară. Te implici în relaţii serioase numai cu bărbaţi care se ridică la nivelul aşteptărilor tale, iar asta îţi sporeşte şansele de a avea o viaţa sentimentală fericită, lipsită de ghinioane şi probleme.

Balanţă. Faci ce faci şi dai peste bărbaţi imaturi, care nu au planuri serioase de viitor alături de tine. Şi cu cât cauţi mai mult, cu atât mai dificil este să-ţi găseşti jumătatea.

Scorpion. Vrei să controlezi totul, să deţii puterea absolută şi să-i ştii fiecare pas. Iar când nu se întâmplă ceea ce vrei tu, faci uşor obsesii şi adevărate drame din asta.

Săgetător. Eşti destul de ghinionistă în ceea ce priveşte dragostea. Îţi pui tot sufletul într-o relaţie, dar de multe ori ajungi să fii complet dezamăgită de cel pe care îl iubeşti.

Capricorn. Nu intri în relaţii complicate, nu vrei să ai de-a face cu bărbaţi care nu ştiu ce vor sau care par instabili emoţional, iar toate acestea te feresc de suferinţă în dragoste.

Vărsător. Eşti foarte norocoasă când vine vorba de amor. Îţi găseşti cu uşurinţă sufletul pereche şi poţi fi foarte iubită de partenerul tău.

Peşti. Cu toate că îţi doreşti enorm de mult să iubeşti, să ai alături de tine pe acel cineva special care să-ţi fie alături la bine şi la rău, şansa nu este de partea ta. Cu greu reuşeşti să atingi acea împlinire sufletească la care visezi.

Berbec. Ai principii foarte clare şi ştii exact ce vrei într-o relaţie, iar asta te ajută să alegi bărbatul potrivit din prima. Astfel eşti ferită de telenovele triste.

Taur. Ai o idee clară despre cum trebuie să fie bărbatul ideal pentru tine şi nu faci niciun compromis în această privinţă. Chiar dacă îţi găseşti ceva mai greu sufletul pereche, important este că îl găseşti.