Cât i-a plătit o primărie cântăreţei Andra pentru o prestatie de 40 de minute

Un fost candidat la funcţia de primar al oraşului Târgu-Mureş, politicianul Dan Maşca, a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini cu un contract pe care primăria l-ar fi încheiat cu firma care o reprezintă pe Andra, pentru o prestaţie susţinută de cântăreaţă în luna martie, criticând astfel modul în care sunt cheltuiţi banii publici.

28 dec. 2017, 17:49
Cât i-a plătit o primărie cântăreţei Andra pentru o prestatie de 40 de minute

Dan Maşca, liderul Partidului Oamenilor Liberi, un critic constant al modului în care sunt cheltuiţi banii publici la nivel local, spune că a cerut de mai multe luni să i se spună cât a costat show-ul din luna martie organizat în Târgul Mureş, însă primăria a refuzat să comunice suma respectivă, deşi aceste cheltuieli ar trebui să fie publice, invocând că „soţii Măruţă nu doresc să facă publice informaţiile”, notează hotnews.ro.

Citeşte şi Cătălin Măruţă, MESAJ-ŞOC în a doua zi de Crăciun. „Am crezut că mor!”

Politicianul publică acum ceea ce el susţine că este o copie a respectivului contract, care este semnat, din partea artistei, de Cătălin Măruţă, reprezentant al firmei Lemon Music SRL.

Astfel, Dan Maşca arată că primăria i-ar fi plătit Andrei 47.000 de lei (aproximativ 10.000 de euro) pentru un spectacol care a durat 40 de minute. Prestaţia vedetei a avut loc în cadrul evenimentului „Ziua Îndrăgostiţilor, Sărbătoarea Mărţişorului, 8 martie 2017″, care a avut loc pe 13 martie, la Târgu-Mureş.