Cât o costă pe Anamaria Prodan factura la curent în Las Vegas. Cât de scumpă este viaţa în „oraşul păcatelor”

Anamaria Prodan a oferot detalii uluitoare despre cheltuielile lunare considerabile pe care le suportă pentru a locui în luxoasa ei vilă din Las Vegas, Statele Unite ale Americii. Vedeta a dezvăluit eforturile financiare pe care le face pentru a-și menține nivelul de trai.

16 mart. 2024, 12:19
Cât o costă pe Anamaria Prodan factura la curent în Las Vegas.  Cât de scumpă este viaţa în „oraşul păcatelor”
Cât o costă pe Anamaria Prodan factura la curent în Las Vegas. Cât de scumpă este viaţa în "oraşul păcatelor"

Cât o costă pe Anamaria Prodan factura la curent în Las Vegas. Anamaria Prodan ne oferă o privire în culisele vieții de lux din Las Vegas, unde confortul și rafinamentul vin la pachet cu costuri financiare considerabile. Cu toate acestea, satisfacția de a trăi într-un mediu atât de exclusivist este incomparabilă pentru vedetă!

Casa vedetei este situată într-o zonă exclusivistă, aproape de cea a lui Mike Tyson, într-un loc în care nu oricine își permite să dețină o locuință şi este o adevărată oază de lux. Cu o piscină încălzită în curte și o zonă de grătar, Anamaria Prodan se bucură de toate plăcerile vieții în această locație idilică. Cu toate acestea, luxul vine la un preț considerabil.

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu, mesaj vehement pentru Dan Voiculescu. Celebrul bucătar are mai multe procese cu Antena 1

Anamaria Prodan a dezvăluit că o factură lunară la curent poate ajunge la peste 1.000 de dolari. Cu toate acestea, plăcerea de a trăi într-un astfel de loc exclusivist face ca aceste cheltuieli să fie uitate rapid.

„Este o casă altfel decât are toată lumea. Este o casă pe model mexican. Este cea mai frumoasă zonă din Las Vegas, cea mai curată, exclusivistă. Depinde cum trăiești, la noi merge piscină, o încălzesc, jacuzzi, de asta plătesc atât. Este mai ieftină decât în România, din punctul meu de vedere”, a spus Anamaria Prodan la Xtra Night Show.

Citeşte şi: Visul frumos s-a terminat pentru Iulia Vântur, a venit confirmarea despărțirii! Salman Khan, filmat în tandrețuri cu o altă femeie. „Cu Iulia de ce nu se pozează așa?”