Cât plătești pe o noapte de cazare în Dubai, destinația cea mai vizitată de artiștii români în această perioadă

Dubai a devenit destinația preferată a artiștilor români în această perioadă, orașul fiind lipsit de restricții majore.

08 ian. 2021, 19:53
Cât plătești pe o noapte de cazare în Dubai, destinația cea mai vizitată de artiștii români în această perioadă

Odată cu sărbătorile de iarnă, mulți artiști au profitat de timpul liber și au ales Dubai ca destinație de vacanță. Florin Ristei și iubita sa, Naomi, fostă concurentă la X Factor, s-au refugiat într-o vacanță de vis, departe de restricțiile din București.

Karmen, fiica lui Adi Minune, a ales și ea să plece în Dubai în această perioadă, alături de soțul ei.

Și Raluka se numără printre cei care au evadat în Emiratele Arabe Unite. Cântăreața și-a petrecut sărbătorile acolo, inclusiv trecerea dintre ani. Artista și-a încântat fanii cu o serie de fotografii în costum de baie.

Lista celor care s-au bucurat de o vacanță de vis nu se oprește aici. Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, a petrecut Revelionul într-o destinație luxoasă și însorită, iar cea care l-a dat de gol a fost chiar fiica sa. Potrivit unor fotografii postate de fiica lui pe rețelele sociale, vedeta Antena 3 a petrecut noaptea dintre ani tot în Dubai.

Printre cei care au mai plecat în această perioadă în Dubai se numără și Ileana Lazariuc, Crina Abrudan și Olivia Addams, senzația Tik Tok-ului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Raluka (@ralukaofficial)

Cât costă o noapte de cazare la un hotel în Dubai

Prețurile pentru o noapte la un hotel de cinci stele în Dubai variază între 1.000 și 6.646, potrivit rezultatelor de pe Booking.

Dacă alegeți un hotel de patru stele, puteți plăti pe noapte, pentru o cameră de două persoane, sume ce pornesc de la 300 de lei și pot ajunge până la 1.000 și puțin de lei.

În cazul în care doriți să plătiți mai puțini bani și, totuși, să vă bucurați de atmosfera de lux a orașului, puteți găsi și camere la hoteluri de trei stele. Cel mai mic preț este de 100 și puțin de lei și se poate ajunge până la 600 de lei pe noapte.

În momentul de față, în Dubai se poate intra doar dacă ai un test negativ pentru coronavirus făcut cu cel mult 96 de ore înainte de sosirea în Emiratele Arabe Unite. Rezultatul testului trebuie să fie prezentat în format tipărit, în limba engleză. În Dubai purtarea măștii este obligatorie, atât în interior, cât și în exterior.

Atracții turistice

Burj Khalifa

Atracția care atrage cei mai mulți turiști în fiecare an este Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume. A fost inaugurat în anul 2010, are 828 de metri, 163 de etaje și 300 camere. Prețul de intrare poate fi în jur de 32 de euro pentru o oră și jumătate, în funcție de perioadă. Restaurantul cladirii Burj Khalifa se află la înalțimea de 442 de metri.

Palm Jumeirah

Palm Jumeirah este una dintre cele mai mari insule artificiale din lume și are formă de palmier. Aceasta cuprinde hotelurile Waldorf Astoria, Fairmont, One&Only, Jumeirah Zabeel Saray si Atlantis, The Palm.

Deșertul Dubai

Aceasta e o altă atracție pe care nu o puteți ignora. Pentru a ajunge în deșert trebui să închiriați o mașină fiindcă drumul durează circa 50 de minute.

Moscheea Sheikh Zayed

Pentru a ajunge la Moscheea Sheikh Zayed e foarte simplu. E una dintre cele mai mari moschei din lume, încap aproximativ 40.000 de oameni, iar prețul de intrare este de circa 41 de euro.

Hotelul Emirates Palace din Abu Dhabi

E o clădire uimitoare, atât în exterior, cât și în interior. Sunt hotel sunt și foarte multe cafenele luxoase unde poți servi ceai sau cafea, în timp ce ți se cântă muzică live la pian.

Al Fahidi

E un cartier istoric din Bur Dubai și unul dintre cele mai vechi din oraș. În carier sunt numeroase străduțe, muzee, cafenele, ateliere și galerii.

Dubai este cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite după numărul populației. Este situat pe coasta de sud-est a Golfului Persic și este reședința emiratului omonim.