Cât te costă să angajezi o MENAJERĂ care face curăţenie DEZBRĂCATĂ

O companie din Londra a lansat proiectul menajerelor care lucrează topless sau goale. Cu doar 45 de lire sterline (240 lei) pe oră, angajatele "curățătoriei ecologice", după cum se definește firma, vin să șteargă praful, să spele vase şi să calce haine.

26 ian. 2017, 19:03
Cât te costă să angajezi o MENAJERĂ care face curăţenie DEZBRĂCATĂ

Anunțul companiei de recrutare specifica din start că e vorba de muncă în ținută topless sau nud: „Numai pentru femei, deocamdată, deroarece clienții sunt în marea majoritate, bărbați”.

Contactată de cotidianul spaniol El Pais, managerul Laura Smith al fimei londoneze Naturist Cleaners declară că e o „ofertă pentru comunitatea nudiștilor”, care se face în condiții de siguranță totală pentru angajate. Nu este permisă atingerea lucrătoarei ecologice, pozarea sau filmarea ei: „Nu suntem interesați să oferim servicii celor care nu înțeleg comunitatea noastră. Suntem o companie de curățenie, nu este nimic sexual cu privire la aceasta. Nu căutăm frmuseți, pentru că nu suntem agenție de modelling. Iar cine nu respectă regulile noastre, nu colaborează cu noi”.