Cât te costă să stai în locuinţa unui ministru. Cel mai nou ministru al lui Cioloş a postat anunţul de închiriat

Cristian Ghinea, cel mai proaspăt ministru din Guvernul Cioloş, şi-a scos apartamentul la închiriat. Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a pus anunţul pe un site specializat şi cere 350 euro chirie şi o garanţie de 500 de euro.

29 apr. 2016, 05:49

Tehnocratul Cristian Ghinea, consilierul de stat al premierului Dacian Ciolos, a fost numit marti ministru al Fondurilor Europene, unul dintre cele mai importante portofolii din guvern.

Ghinea este insurat cu Liana Ganea, de profesie sociolog, si au impreuna un baietel, familia mutandu-se de curand intr-un apartament cumparat in 2015, cu o suprafata de 89 de metri patrati. Astfel, a ramas disponibil un alt apartament al familiei, de 60 de metri patrati, situat pe Calea Plevnei, scrie wowbiz.

Liana a dat anunt ca inchiriaza apartamentul de 3 camere cu 350 de euro pe luna (negociabil), cu o garantie de 500 de euro. Sotia ministrului  a postat si cateva fotografii din interiorul apartamentului, din care se poate vedea faptul ca finisajele sunt de inalta calitate.