Cât va costa un sejur pe litoral, vara viitoare, în România. Poți rezerva încă de acum o vacanță pentru 2023 prin programul „Înscrieri Timpurii”

Românii pot rezerva prin programul „Înscrieri Timpurii”, încă de pe acum, vacanța pentru următorul sezon estival.

03 oct. 2022, 23:55
Cât va costa un sejur pe litoral, vara viitoare, în România. Poți rezerva încă de acum o vacanță pentru 2023 prin programul „Înscrieri Timpurii”

Majoritatea  unităților de cazare au păstrat tarifele nemodificate în comparație cu anul trecut, și există hoteluri care promovează sejururi la prețuri mai mici decât anul acesta.

„Interesul românilor pentru rezevarea unei vacanțe pentru sezonul estival 2023 a aărut încă de la finalul lunii august, iar în acest moment, odată cu lansarea primelor pachete pentru vara viitoare, ritmul rezervărilor este unul mai bun faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în ciuda incertitudinilor generate de inflaţie”, precizează un turoperator care trimte cei mai mulți turiști în stațiunile de pe litoralul românesc, citează Ziare.com.

Cei ce rezervă un sejur prin intermediul programului „Înscreiri Timpurii” pot beneficia de cazare de la 65 de lei pe noapte într-o cameră dublă la un hotel de două stele din stațiunea eforie Nord.

În Costinești, o unitate de cazare de trei stele poate fi rezervată cu 169 de lei pe noapte pentru o cameră dublă, cu mic dejun inclus. În Jupiter, tot la un hotel de trei stele, o noapte de cazare cu mic dejun costă 164 de lei camera.

Citește și: Vouchere de vacanţă. Anunţ de ultimă oră de la ministerul de Finanţe, ce trebuie să ştie bugetarii

Cei interesați de pachetele all inclusive pot rezerva o cameră dublă la un hotel de trei stele din Eforie Nord, pornind de la prețul de 379 de lei. În Mamaia, prețurile pornesc de la 174 de lei pe noapte pentru o cameră la un hotel de două stele, cu mic dejun inclus, iar la trei stele prețurile pornesc de la 220 de lei.

Sejurul nu se poate modifica sau anula

Programul presupune reduceri de până la 50% dacă sejurul este plătit până la data de 31 decembrie. Următorul prag de reduceri se încheie la 31 ianuarie, fiind mai mici decât cele precedente. Plata se poate face în rate, iar turiștii trebuie să știe că rezervările nu se pot modifica sau anula decât cu pierderea integrală a sumei achitate în avans. Excepție fac cei care au achiziționat și p asigurare storno pe lângă pachetul turistic.

Vor fi lansate mai multe oferte turistice pentru majoritatea cazărilor din stațiunile de la Marea Neagră până la data de 1 noiembrie.

Citește și: Categoria de români care ar putea să NU mai beneficieze de vouchere de vacanță, oferite de guvern