Cătălin Bordea a dat-o uitării pe Livia! Cine este noua iubită a comediantului, seamănă leit cu fosta

Anul 2023 a fost unul destul de greu pentru Cătălin Bordea care a trecut printr-o despărțire dureroasă de soția sa Livia, după ce a aflat că aceasta îl înșală cu cel mai bun prieten. Se pare însă, că actorul a uitat-o pe cea care i-a fost soție și a intrat în noul an alături de noua lui iubită.

03 ian. 2024, 09:36

Cătălin Bordea a dat-o uitării pe Livia! Cătălin Bordea a lăsat în urmă trecutul și a pășit cu dreptul în 2024, alături de noua lui iubită, o tânără de 36 de ani care seamănă foarte mult cu Livia Eftimie, atât la fizionomie, cât și tunsoare și deprinderi.

Citește și Livia Eftimie și Spike se iubesc cu patos, în timp ce Cătălin Bordea își linge rănile: „E aia pansament… Stai acolo, practic, până te vindeci”

Cătălin Bordea a dat-o uitării pe Livia!

Tânăra este un celebru hairstylist în rândul vedetelor din România, care se laudă cu o carieră de aproape două decenii în domeniul de beauty.

Noua iubită a lui Cătălin Bordea se numește Olga Barcari, iar cei doi au o relație de mai bine de o lună, însă până acum au fost foarte discreți, fiind atenți cu locurile în care se întâlnesc pentru a nu fi văzuți împreună, potrivit Cancan.

De Revelion cei doi au fost împreună la The Fool, clubul de comedie al lui Bordea, de pe Victoriei, unde au petrecut până în zori venirea lui 2024, alături de mai mulți prieteni, printre care Anca Dinicu, Vlad Drăgulin, George Tănase și Ionuț Rusu.

Recent, hairstylista a trecut printr-un scandal, după ce o clientă a acuzat-o că i-a ars părul în timpul procesului de vopsire. După ce acuzațiile au devenit virale, Olga Barcari și-a închis contul de TikTok.

Cătălin Bordea i-a iertat pe Livia și Spike la final de an

Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, și prietenul bun al comediantului, Spike, nu mai au nicio reținere în a se afișa în public ca un cuplu. După trădarea la care a fost supus Bordea, acum comediantul încearcă să-și revină și să-și ducă viața mai departe.

Chiar înainte de Revelion, comediantul le-a urat celor doi să rămână împreună până la adânci bătrâneți.

„Chiar le doresc să rămână împreună, ca să nu mai deranjeze și alți oameni. Până la adânci bătrânețe. De aici înainte, dacă vrei să fii prietenul meu, trebuie să semnezi un contract. Măcar dacă-mi fac ceva, să primesc și eu niște despăgubiri, ceva în schimb. Nu se poate așa, fără nicio obligație. Și eu semnez, nu doar ei. Clar că nici nu o să le facem cunoștință cu soțiile sau iubitele. Poate după ani de zile. Ele cu ele, noi cu noi”, a spus Cătălin Bordea în exclusivitate pentru cancan.ro.

Citește și Cum trebuie să fie viitoarea iubită a lui Cătălin Bordea: „Să nu îi placă niciun prieten de al meu”