Cătălin Bordea conduce bolizi de lux! Comediantul nu s-a uitat la bani

Cătălin Bordea nu mai are nevoie de nicio introducere, mai ales pentru că este un comediant apreciat de români, dar și pentru situația deranjantă în care a fost plasat fără voia lui. Și anume, despărțirea de Livia, soția sa, femeia care l-a părăsit pe Bordea pentru cel mai bun prieten al comediantului, Spike. Nu mulți știu, totuși, ce mașini deține juratul de la IUmor.

29 feb. 2024, 20:06

Cătălin Bordea a vorbit despre bolizii de lux pe care îi conduce în timpul unui număr de stand-up la iUmor. Comediantul a scos din buzunar o sumă impresionantă de bani pentru cele două mașini pe care le deține.

Citește și Cătălin Bordea i-a iertat pe Livia și Spike la final de an: „Chiar le doresc să rămână împreună până la adânci bătrâneți”

Cătălin Bordea se numără printre cei mai apreciați și cunoscuți comedianți din România și este cunoscut pentru că face senzație de fiecare dată cu aparițiile sale de pe scenă, dar și cu cele din cadrul show-ului iUmor, iar în momentul de față, acesta se poate mândri cu o carieră de succes.

Ce mașini deține Bordea

Faptul că acum câștigă bani buni l-a ajutat și să își cumpere câteva mașini pe care mulți și le-ar dori.

Pentru că este foarte discret în ceea ce privește viața personală, puțini cunosc știu că actorul deține doi bolizi de lux. Se pare că Bordea investit o avere în mașinile pe care le conduce pe străzile din Capitală.

Cătălin Bordea a scos la iveală aceste detalii în timpul momentului de stand-up al lui Edi Rădoiu de la iUmor.

Juratul a răspuns, fără reținere, la întrebarea concurentului despre autovehiculele pe care le are.

După ce Cheloo a enumerat mașinile spectaculoase pe care le ține în garaj, Cătălin Bordea a luat pe toată lumea prin surprindere când a spus ce bolizi de lux conduce.

Juratul iUmor a plătit sume incredibile pentru astfel de mașini, pe care nu mulți își permit să le cumpere.

Comediantul deține un Mustang Shelby din 2021 și un BMW X5. Până și Cosmin Natanticu, colegul său de emisiune, a rămas surprins la aflarea acestui detaliu neașteptat.

Te-ar putea interesa și Cătălin Bordea, mărturisiri dureroase despre Spike, bărbatul care i-a furat soția: ”Eu l-am iubit până în ultimul moment, a fost fratele meu”

„Bravo, te-a ajutat Dumnezeu!”, a fost replica dată de Edi Rădoiu, vizibil uluit.