Cătălin Bordea, moment emoționant la „Xtra Nnight Show!”, chiar de ziua lui. Bunica sa l-a luat la „roast”: „Dacă avea și puțin păr pe cap..”

Cătălin Bordea a împlinit 37 de ani, iar comediantul a avut parte numai de suprinze plăcute la "Xtra Night Show!". Bunica sa a intrat în direct și a făcut câteva glume savuroase pe seama nepotului.

17 dec. 2021, 09:13
Cătălin Bordea, moment emoționant la „Xtra Nnight Show!”, chiar de ziua lui. Bunica sa l-a luat la „roast”: „Dacă avea și puțin păr pe cap..”

Cătălin Bordea a împlinit 37 de ani, iar în platoul emisiunii „Xtra Night Show!” s-a creat o atmosferă  cu totul specială pentru a-l celebra pe comediant.

Cătălin Bordea nu mai participă la Survivor România. Motivul pentru care a refuzat Pro TV şi a decis să rămână la Antena 1

Producătorii emsiunii au rulat câteva moment reprezentative din cariera profesională a lui Cătălin Bordea, dar cea mai frumoasă surpriză a fost momentul când bunica sa a intrat în direct pentru a-i face o urare.

Fanii actorului știu că cei doi sunt foarte apropiați, datorită imaginilor postate de Bordea pe pagina de instagram, unde apare adesea lângă bunica sa.

Comediantul a moștenit simțul umorului de la bunica sa, întrucât aceasta i-a urat „La mulți ani!” într-o manieră foarte neașteptată. Bunica lui Bordea i-a făcut un mic roast, în direct, de ziua lui de naștere.

”Mă uit la băiat. E cel mai frumos băiatul meu, dacă mai avea și puțin păr pe cap era super! Totuși, taică-tu a avut păr, măi. Și tu ai avut oleacă de păr și ai rămas fără păr. L-am felicitat, m-am rugat să fie sănătos”, a spus bunica lui Cătălin Bordea.

Buniica actorului a relatat o întâmplare amuzantă despre majoratul nepotului său. Atunci când a împlinit 18 ani, Cătălin Bordea a dat o petrecere de pomină, iar el împreună cu prietenii săi au dat gata o damingeană cu vin.

Micutzu și Bordea, glume macabre pe seama morții lui Petrică Mîțu Stoian! “Nu trebuia să rămână cu opt vieți? De ce n-a căzut în picioare?”

”Dormeau de parcă erau drogați. Au turnat o damigeană de 50 de litri într-un lighean mare. I-am luat furtunul, am luat cheia, am zis că gata, nu o să mai scoată. Când m-am dus, m-am speriat, dar nu știai care sunt picioarele fetelor și care ale băieților”, a povestit bunica Aspazia.

Bordea a mărturisit că a avut o adolescență minunată și a continuat povestirile de la majoratul său.

”S-au înfășurat în covor. Zici că erau mafioți. A venit Aspazia și singurul lucru pe care putea să-l facă era să pună două căciuli, una la cap și una la picioare, ca să îi învelească”, a povestit Cătălin Bordea.