Cătălin Bordea visează cu ochii deschiși la Doinița Oancea: „Ai văzut ce păr frumos are?”. Replica actriței îi dă speranțe

Comediantul pare că a trecut peste decepția cauzată de divorțul de Livia, iar acum este pregătit să își refacă viața. Pare-se că ar fi pus ochii pe frumoasa Doinița Oancea, despre care a avut numai cuvinte de laudă. Deja își vede viitoarea soție în persoana actriței.

24 oct. 2023, 20:57
Cătălin Bordea visează cu ochii deschiși la Doinița Oancea: „Ai văzut ce păr frumos are?”. Replica actriței îi dă speranțe
Cătălin Bordea visează cu ochii deschiși la Doinița Oancea: „Ai văzut ce păr frumos are?”. Replica actriței îi dă speranțe

Cătălin Bordea a pus capăt suferinței cauzate de divorțul de Livia, femeia cu care s-a iubit mai bine de un deceniu. Deja visează cu ochii deschiși la viitoarea soție pe care o vede în persoana Doiniței Oancea, despre care ar fi avut numai cuvinte de laudă.

Citește și: S-a dat startul războiului dintre Cătălin Bordea și fosta soție. Cum a vorbit actorul despre Livia în public: „Asta nu e prima prea prăbușire”

Cătălin Bordea o vrea de soție pe Doinița Oancea

Cunoscutul comediant este un bărbat liber și deschis spre noi cuceriri. Recent, a descris cum ar vrea să arate viitoarea lui. Cătălin Bordea are mai multe posibile candidate care se încadrează în cerințele lui, iar printre ele se află nu doar Doinița Oancea, ci și Mădălina Ghenea și Geanina Ilieș. În pauzele filmării de la iUmor, Cătălin Bordea și-a dat frâu liber imaginației. Într-o discuție cu Delia, actorul a dat de înțeles că este pregătit să-și refacă viața sentimentală, iar printre preferințele sale se află chiar colega sa de breaslă, Doinița Oancea.

„Să fie curată, gospodină. Si să fie drăgăstoasă, să ai cu cine să te bagi sub o pătură. Știi ce zic? Să facă placintă cu mere. Și să fie slabă și voluptoasă! Si mai vreau sa aibă părul brunet, ochi ca ai Gianinei Ilieș, nas, gură și kilograme precum ale celebrei Zoe Saldana și sâni ca ai Mădălinei Ghenea, adică o vikingă tatuată care merge la sală. Exact ca Doinița Oancea! Ai văzut ce păr frumos are?!”, a spus Cătălin Bordea în timpul pauzelor de filmare, potrivit click.ro.

Întrebată ce părere are despre afirmațiile lui Cătălin Bordea, Doinița a replicat că mai mult ca sigur totul a fost o glumă a actorului, mai ales că se cunosc de foarte mulți ani.

„Eu cu Bordea ne știm de 1.000 de ani. Cred că a făcut o glumă, atâta tot. Nimic mai mult. În momentul de față sunt bine. Despre nuntă sau planurile mele de viitor nu comentez în public”, a declarat Doinița Oancea pentru aceeași sursă.

Recent, Cătălin Bordea a vorbit și despre ce a urmat divorțului de Livia. Deși totul s-a petrecut în secret, în fața unui notar, actorul a decis să lase armura de cavaler la o parte și i-a luat mașina făcută cadou fostei soții. El era cel care plătea ratele pentru autoturism, fiind achiziționat în leasing. Deranjat de informațiile potrivit cărora Livia s-ar iubi cu Spike, cel care i-a fost cavaler de onoare la nuntă, Bordea a decis să ia mașina înapoi. Mai mult, se focusează să ajungă la cea mai bună formă a lui, chiar dacă dezamăgirile și-au pus amprenta asupra sa. Întrebat ce părere are despre mutarea celor doi împreună, deși nu au confirmat că au o relație, ci doar o colaborare profesională, Cătălin Bordea a oferit un răspuns tranșant.

„Mai tare m-ar interesa dacă se muta Sofia Vicoveanca cu Uzzi. I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț. Însă după ultimele știri mi-am luat mașina înapoi. Acum o conduc eu. Mașina e absolut fantastică. Mă refac și lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni. Sunt sigur că voi reuși. Că sunt și oameni buni printre noi. În rest am spectacole, filmări, fac sport și am pe masă vin alb”, a declarat comediantul pentru cancan.ro.

Citește și: Cătălin Bordea, ironie la adresa fostei soţii, care l-a înşelat. Trimitere subtilă la numele amantului: „Am ţinut-o departe de scaieţi şi mărăcini” VIDEO