Cătălin Bordea vrea să plece de la “Xtra Night Show”. Ce îl nemulţumeşte pe actor: „Au existat discuții în acest sens”

Cătălin Bordea vrea să plece de la “Xtra Night Show”. Actorul de stand up comedy a semnat este alături de Dan Capatos şi întreaga lui echipă din 2012, când a primit rolul de coprezentator. După nouă ani, este decis să părăsească trustul Antenei.

03 nov. 2021, 17:49
Cătălin Bordea vrea să plece de la “Xtra Night Show”. Ce îl nemulţumeşte pe actor: „Au existat discuții în acest sens”
Cătălin Bordea vrea să plece de la “Xtra Night Show”

Cătălin Bordea vrea să plece de la “Xtra Night Show”. Actorul şi-ar fi anunţat şefii de la Antena că nu ar mai dori să semneze prelungirea contractului care urmează să expire la sfârșitul acestui an.

Cătălin Bordea vrea să plece de la “Xtra Night Show”

Printre motivele invocate ar fi dorința de schimbare și implicarea în alte angajamente profesionale, însă principala nemulțumire ar fi legată de salariul primit, potrivit Fanatik.ro.

Acum sunt la niște filmări, treaz de la 6 și jumătate. Nu negăm că au existat discuții în acest sens, dar suntem departe de a lua o decizie finală.”, a declarat Cătălin Bordea, pentru sursa menţionată mai sus.

Citeşte şi: Bordea o face praf pe Clotilde Armand pentru dezastrul din Sectorul 1 şi criza gunoaielor: „Miroase a omelette du fromage în tot sectorul! Eu am auzit că ea nu stă acolo!”

Cătălin Bordea are probleme de sănătate

Cătălin Bordea a avut probleme de sănătate și a suferit la începutul anului o intervenție chirurgicală ce l-a ținut departe de platourile emisiunii. Actorul de stand-up a povestit că se simte bine după intervenție și că a scăpat de durerile care nu-i dădeau pace.

Acesta s-a recuperat după intervenție şi a revenit în platoul emisiunii. Cătălin Bordea s-a alăturat Paulei Chirilă și lui Dan Capatos, alături de care prezintă acest sezon al emisiunii difuzate de Antena Stars.

Anul trecut, Cătălin Bordea a mai lipsit o dată din platoul Xtra Night Show de la Antena Stars. La vremea respectivă, a fost nevoit să renunțe la emisiune, pentru o perioadă, din cauză că s-a infectat cu noul coronavirus.

Comediantul a stat 14 zile în izolare: „Nu e de joacă. Lăsați petrecerile pentru mai târziu. Avem timp de ele. Covidul îți dă ocazia să experimentezi bătrânețea în avans”.


loading...
Partenerii noștri