Cătălin Botezatu a prezentat ţinutele de prezentare ale „tricolorilor” la EURO 2016 FOTO

Federația Română de Fotbal anunță semnarea unui parteneriat cu brandul Viggo privind ținuta oficială a "tricolorilor" la Euro 2016.

06 apr. 2016, 20:14

Miercuri a avut loc evenimentul de lansare în România a brandului Viggo, lansarea kit-ului suporterului român pentru Euro 2016, dar și prezentarea ținutei pe care echipa națională o va purta la Campionatul European.

Pentru că își dorește să fie un brand românesc cu greutate, Viggo a ales ca showroom-ul central să fie într-o locație plină de istorie, care amintește de perioada boemă a Micului Paris, și a ales casa Nicolae Petraşcu, ce are o istorie mai veche de 100 de ani.

Colecția specială pentru echipa națională a fost prezentată într-un eveniment organizat la sediul firmei Viggo, care a fost lansată la începutul acestui an de Cătălin Botezatu și Ionuț Marin.

Costumele din lână sunt într-o nuanță de albastru, iar nasturii de pe mânecile sacoului, precum și căptușeala, sunt în culorile tricolorului. Cămășile din bumbac egiptean, pe care e brodat și numărul de pe tricou al fiecărui jucător, au gulerul semidespicat, manșete simple pentru butoni și nasturi din perlă.

Cravata este din mătase naturală, iar batista de buzunar are marginile rulate și cusute manual. Pantofii sunt din piele de vițel. Va exista și un kit dedicat suporterilor. Fanii naționalei își vor putea cumpăra în curând tricourile și cămășile lansate astăzi din magazinele de prezentare ale FRF.