Cătălin Botezatu a vorbit despre femeia care i-a marcat existenţa. Vezi cât era de frumoasă şi cum a cucerit-o

Cătălin Botezatu a avut nenumărate femei, însă numai una a fost încoronată drept "prima şi cea mai mare dragoste" a sa. Este vorba despre Dana Opsitaru, un model de succes în anii Epocii de Aur, pentru care designerul a vrut la un moment dat să îşi ia zilele.

05 aug. 2014, 07:56

Dana Opsitaru, un manechin cu mare trecere în Epoca de Aur, are un loc aparte în inima frântă de multe iubiri a designerului Cătălin Botezatu.

CITEŞTE ŞI Situaţie DISPERATĂ pentru CĂTĂLIN BOTEZATU

„Era mai în vârstă decât mine cu 8-9 ani. Se purta cu mine ca o mamă, ca o amantă, ca o nevasăa, ca o orice. Am cunoscut-o în urma unui pariu. Un coleg, manechin, mi-a zis: „Dacă te crezi aşa fiţos şi consideri că toate femeile îţi pică aşa, stanga-dreapta, cucereşte-o pe asta!”.

„Da’ de ce tocmai pe asta?”, am întrebat. „Pentru că are un copil, are foarte mulţi bani şi nu se uită la nici unul”, mi s-a răspuns. Ea avea o viaţă foarte tare, n-o interesau puştii aspirine, ca mine. Am început o muncă asiduă de cucerire. Toţi banii mei îi dădeam pe orhidee. Dumnezeule, câţi bani am dat pe orhidee în perioada aceea!

După trei luni de încercări, a acceptat să ia masa cu mine la Capşa. Era o apariţie de-ţi tremurau picioarele… Am mers la ea acasă şi-a urmat cea mai nebună partida de sex pe care am avut-o multă vreme de-atunci încolo. A urmat o perioada de demenţă. (…) De Crăciun, chiar am şantajat-o, i-am spus: „Dacă nu vii să stai cu mine, îmi tai venele!”. În noaptea de Revelion, la 12 noaptea, când oamenii-şi spun lucruri frumoase, Dana i-a spus soţului ei că are o aventură cu mine şi că mă iubeşte foarte tare”, şi-a amintit Cătălin Botezatu, potrivit libertatea.ro.

Designerul a povestit că stăruinţele lui pentru dragostea Danei s-au sfârşit cu un divorţ, dar că, după patru ani, s-au despărţit.

Uite cât de FRUMOASĂ este femeia misterioasă din viaţa lui Cătălin Botezatu FOTO