Cătălin Botezatu, bonă pentru copilul Gabrielei Prisăcariu: „Acum am promis, mă duc și am grijă de el”

Cătălin Botezatu, bonă pentru copilul Gabrielei Prisăcariu. Chiar dacă a dat naştere unui copil, soţia lui Dani Oţil are o siluetă impecabilă şi activează în continuare în modelling. De când a devenit mămică, blondina și-a dedicat toată atenția copilului ei.

02 mai 2023, 23:20
Cătălin Botezatu, bonă pentru copilul Gabrielei Prisăcariu: „Acum am promis, mă duc și am grijă de el”
Cătălin Botezatu, bonă pentru copilul Gabrielei Prisăcariu

Cătălin Botezatu, bonă pentru copilul Gabrielei Prisăcariu. Vedeta a fost desemnată câștigătoarea emisiunii „Supermodels by Cătălin Botezatu’ în anul 2015 și a rămas într-o relație strânsă cu designerul de modă.

Cătălin Botezatu, bonă pentru copilul Gabrielei Prisăcariu

Cătălin Botezatu a descris-o ca fiind o „profesionistă’, ba chiar s-a oferit să-i supravegheze fiul, pe Tiago, atunci când defilează la prezentările sale de modă. „Ea este una dintre creațiile mele, câștigătoarea Next Top Model, manechina care nu a lipsit la niciunul dintre showurile mele!

Ea poate să facă show! Este o manechină profesionistă, fără de ea, nu pot să fac show-ul! I-am zis să vină, nu avea bonă, mă duc eu bonă o săptămână, numai vin-o la show! A zis că vine pentru mine! Acum am promis, mă duc și am grijă de el! Dacă așa arată o mamă…”, a spus Cătălin Botezatu.

După ce au devenit părinți, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut dificultăți în a găsi o bonă potrivită pentru băiețelul lor. Acum, cei doi spun că au făcut alegerea potrivită.

Noi avem bonă! În sfârșit am găsit și bonă. Eu sunt acasă în mare parte cam toată ziua iar când nu este bona, mă mai ajută mama mea. Este o armată de oameni în jurul lui! Suntem la a șasea bonă! Nu noi am fost pretențioși, bonele, în schimb, da. Am avut niște probleme cu ele dar acum suntem bine.

De-abia aștept, plecăm noi doi în Dubai, bebelușul rămâne pe mâini și mai bune decât ale mele, rămâne cu mama mea și cu bona. Mama mea gătește foarte bine, sper să mai găsim prin frigider câte ceva când ne întoarcem…”, a spus Gabriela Prisăcariu.