Cătălin Botezatu, ANUNŢ SFÂŞIETOR despre starea sa de sănătate, după ce a fost operat de cancer VIDEO

Cătălin Botezatu și-a revenit miraculos în doar o lună, după ce a fost operat de cancer la colon. Celebrul designer se simte mult mai bine și pregătește deja o nouă prezentare de modă.

02 oct. 2019, 14:13

Cătălin Botezatu se simte mult mai bine la aproape o lună de la operația grea pe care a suferit-o la colon și deja se pregătește pentru o nouă prezentare de modă. Designerul s-a întors în Istanbul pentru a-și reface analizele care au ieșit foarte bine.

Cătălin Botezatu trebuia să-şi prezinte colecţia la Paris Fashion Week, însă starea lui de sănătate nu a permis acest lucru.

Cătălin Botezatu, ANUNŢ de ULTIMĂ ORĂ despre starea de SĂNĂTATE. Ce i-au spus medicii după CONTROL

După mai multe zile în care nu a vrut să vorbească cu nimeni, Cătălin a postat un filmuleț pe pagina lui de socializare.

„Bună, dragii mei! După o absență de 20 de zile, iată că intru din nou în contact cu voi. O fac pentru că au fost atât de multe mesaje, mii de mesaje venite pe toate rețelele de socializare încât mă simt onorat, mă simt iubit mai mult ca niciodată. Vă mulțumesc tuturor, prietenilor mei care s-au suit în avioane când au aflat ce mi se întâmplă, până la persoane care mi-au scris din toate colțurile lumii, m-au sunat, interesându-se de viața mea. Sunt bine acum! Sunt în România, într-un loc drag mie. Am o perioadă de recuperare, care e destul de grea dar peste care voi trece”, a spus Cătălin Botezatu într-un video postat pe Facebook.

Operația prin care a trecut Cătălin Botezatu a fost extrem de complicată. Tumora pe care medicii i-au descoperit-o este una foarte rară.