Cătălin Botezatu, dezvăluiri INCENDIARE din viaţa intimă. „Mi-am pierdut virginitatea la o…”

Cătălin Botezatu a făcut câteva dezvăluiri neaşteptate din viaţa sa intimă la o emisiune tv. Designerul a vorbit despre femeile pe care le-a iubit.

07 iul. 2017, 07:20
Cătălin Botezatu, dezvăluiri INCENDIARE din viaţa intimă. „Mi-am pierdut virginitatea la o…”

Cătălin Botezatu a acceptat să răspundă la cele mai picante întrebări legate de viaţa lui personală.

Cătălin Botezatu nu se mai ascunde. A recunoscut ce bănuia TOATĂ LUMEA

„Mi-am pierdut virginitatea la o vârstă foarte fragedă, la 13 ani, cu o studentă la medicină. Ea avea vreo 19 ani. Eram o gașcă de băieți. Care o făcea primul, era cel mai tare. Am plăcut-o pe fata asta, a căzut în vraja mea. Am dus-o la mine acasă, nu am știut prea bine ce fac. Am simțit doar o usturime. Primul lucru pe care mi l-am dorit să-l fac a fost să-mi sun prietenii și să ne întâlnim să le povestesc. Le-am povestit tot, dar mai pescăreşte așa, cu mici înflorituri”, a spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, în pragul disperării din cauza BOLII. „Iau 16 pastile pe zi!

„Dana Opsitaru este femeia pe care am iubit o cel mai mult. Am avut ocazia sa iubesc cateva femei care si-au pus amprenta asupra vietii mele. Ele au contat in viata mea. Nu sunt adeptul casniciei pentru ca eu consider ca o semnatura nu inseamna nimic. Degeaba te casatoresti. Nu imi place sa ajung la divort, sa impart averi si copii”, a dezvăluit designerul.

Cătălin Botezatu a rupt TĂCEREA. Ce spune despre Bianca Drăguşanu, la 6 ANI de la DESPĂRŢIRE

„Mama este cel mai important om pentru mine. Stie ca imi plac copiii si ii ajut. Imi mai spune uneori. Ea imi spune mereu sa ma impac cu Tania Budi, sa facem un copil. Intre mine si Tania Budi va fi intotdeauna o relatie de iubire pana la finalul vietii si suntem gata sa ne sacrificam unul pentru celalalt oricand”,  a mai spus Catalin Botezatu.