Cătălin Botezatu explică de ce își face unghiile cu ojă neagră. Ce reprezintă, de fapt, acest gest: „Înțelegeți odată pentru totdeauna!”

Cătălin Botezatu surprinde de fiecare dată cu aparițiile sale extravagante și cu stilul său vestimentar. Celebrul designer a atras de foarte multe ori atenția cu unghiile făcute cu ojă neagră.

16 apr. 2022, 09:30
Cătălin Botezatu explică de ce își face unghiile cu ojă neagră. Ce reprezintă, de fapt, acest gest: „Înțelegeți odată pentru totdeauna!”
Cătălin Botezatu explică de ce își face unghiile cu ojă neagră. "Înțelegeți odată pentru totdeauna!"

Cătălin Botezatu explică de ce își face unghiile cu ojă neagră. Designerul a explicat de ce are acest obicei încă de la vârsta de 19 ani.

Cătălin Botezatu explică de ce își face unghiile cu ojă neagră. „Reprezintă freedom!”

„Înțelegeți odată pentru totdeauna! Este un trend de peste 40 de ani! Am unghiile negre de când aveam 19-20 de ani, dar n-a observat nimeni. Și în România sunt vedete, gen Mutu, iar acestea sunt un trend gotic, un trend rock pe care l-au abordat toate vedetele mari internaționale, de la Messi, Ronaldo… sunt sute de vedete. Reprezintă freedom! Pentru anumite persoane și în anumite trenduri, aceste unghii negre militează pentru libertatea și pentru drepturile femeii! Trebuia să profit să explic asta. Sunt bărbați care-și fac unghii negre în avantajul femeilor, să fie libere, să nu mai fie molestate”, a declarat Cătălin Botezatu la Kanal D.

Cătălin Botezatu, mărturisiri cutremurătoare despre relaţia cu tatăl său. Prin ce eveniment şocant a trecut în copilărie VIDEO

Cătălin Botezatu a ajuns recent în Insulele Maldive, acolo unde a petrecut câteva zile de neuitat într-un paradis exotic uluitor. Celebrul designer a fost însoțit și de un reporter al emisiunii „Teo Show”. Cei doi au zburat multe ore și au schimbat trei avioane, până au ajuns în paradisul exotic din Insulele Maldive. După aterizare, aceștia au mai parcurs câteva ore cu un yaht privat pe Oceanul Indian până când au ajuns pe o insula exclusivistă, Park Hyatt Hadahaa.

Cătălin Botezatu şi-a făcut testamentul. Cine se va bucura de averea designerului: „Există două persoane dragi mie”