Cătălin Botezatu face dezvăluiri intime! Adevărul despre relaţiile sale: „Mă îndrăgostesc foarte repede şi ofer totul!”

Cătălin Botezatu, 55 de ani, a vorbit deschis despre marile controverse legate de viaţa şi cariera sa. Designerul a dezvăluit şi care sunt planurile sale de viitor.

10 feb. 2022, 09:40
Cătălin Botezatu face dezvăluiri intime! Adevărul despre relaţiile sale: „Mă îndrăgostesc foarte repede şi ofer totul!”
Cătălin Botezatu face dezvăluiri intime! Adevărul despre relaţiile sale

Cătălin Botezatu face dezvăluiri intime! Adevărul despre relaţiile sale: „Mă îndrăgostesc foarte repede!”. Designerul, care vara trecută a părăsit emisiunea „Bravo, ai stil!”, vorbește deschis despre viaţa şi cariera sa într-un interviu pentru Click!.

Cătălin Botezatu face dezvăluiri intime! Adevărul despre relaţiile sale: „Mă îndrăgostesc foarte repede!”

Celebrul designer a dezvăluit că unul dintre regretele sale este încrederea în oameni. „Nu există oameni fără regrete. Cu toții, la un moment dat, am făcut ceva cât de mic pe care îl regretăm. Regretele mele sunt legate de oameni, am avut prea multă încredere în ei, le-am dat prea mult credit. Mă îndrăgostesc foarte repede, indiferent cât am suferit și îmi spun că nu voi repeta greșelile, mă arunc în altă relație și le fac din nou. Dar iubesc din tot sufletul, dăruiesc tot ce am, ofer totul și cer la schimb un dram de iubire”, a spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relaţia cu Elena Ceaușescu. „Nu era ușor să fiu preferatul ei. Au urmat și intimități”

Acesta a vorbit şi despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii ani: „Nu întotdeauna am cele mai bune stări, uneori din cauza efortului, a oboselii, am mici probleme, dar am grijă să merg la medic regulat, să îmi iau vitaminele, mai ales în perioada asta de pandemie. Au fost multe momente grele în viața mea, pentru că nu sunt chiar atât de invincibil. Sunt un om ridicat de oameni pe un piedestal, dar pot fi lovit sub centură și sufăr. Au fost momente în care eram sus și am pierdut tot. M-am ridicat însă mai sus decât eram. Însă aceste încercări le-am considerat date de Dumnezeu, că să devin mai bun. Le-am luat ca pe ceva pozitiv, că pe niște pilde din care trebuie să învăț”.

Cătălin Botezatu a dezvăluit ce orientare sexuală are. „Îmi asum tot ceea ce fac”

Cătălin Botezatu rămâne unul dintre cei mai căutaţi designeri. „Am fost de patru ori la Caribean Fashion Week din Jamaica, este festivalul unde se întâlnesc toate casele de modă, atât din America de Nord, cât și din America Latină. Aici vin cele mai frumoase manechine și sunt prezente celebrități precum Vanessa Williams, Toni Braxton, care a și prezentat pentru mine. Mulți ani am făcut în Bali un festival, am fost la un festival în Islanda ani de-a rândul, la New York am fost de 26 de ori, am făcut chiar și o prezentare pe Broadway, la Paris am fost de peste 20 de ori. Am început anul în forță, lucrez la colecția pentru Paris, unde voi fi la începutul lunii martie, cu o prezentare în interiorul Hotelului Ritz. Voi pleca la Miami pentru a mă îmbarca pe cel mai mare vas de croazieră din lume și voi avea o serie de deplasări, atât în Dubai, în diverse infotripuri, dar și pe o insulă, destinația deocamdată este secretă, din Maldive”, a mai spus Cătălin Botezatu.