Cătălin Botezatu, mesaj către „rivalul” Tibi Clenci, care i-a luat locul la Bravo, ai stil!: „Să taie în carne vie”

Cătălin Botezatu i-a transmis un mesaj plin de sfaturi fotografului Tibi Clenci, cel care i-a luat locul designer-ului la emisiunea Bravo, ai stil!, ca jurat.

07 aug. 2021, 09:58
Cătălin Botezatu, mesaj către „rivalul” Tibi Clenci, care i-a luat locul la Bravo, ai stil!: „Să taie în carne vie”

Cătălin Botezatu a anunțat recent că se va retrage ca jurat din emisiunea Bravo, ai stil! de la Kanal D. Locul îndrăgitului designer a fost luat de faimosul fotograf Tibi Clenci, recunoscut în țară și mai ales în străinătate pentru editorialele de modă din revistele fashion

Cătălin Botezatu i-a transmis și un mesaj noului jurat, acesta l-a sfătuit pe fotograf să fie nemilos cu vedetele care vor participa în sezonul 7 Bravo, ai stil!, numit „Metamorfoza”. Printre participante se vor număra Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Otniela, Ruxi, Sensy, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiţa şi Olga Verbiţchi.

„Îi doresc succes noului jurat, îi doresc să fie cel puțin pe jumătate la fel de dur și de exigent ca mine, să taie în carne vie. Fetele trebuie să iasă în evidență prin personalitate și prin partea lor de creație”, a declarat Botezatu, potrivit Viva.

Tibi Clenci se va alătura juraților Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, în sezonul 7 Bravo, ai stil!

Cătălin Botezatu. Cine îl înlocuiește pe scaunul de jurat de la „Bravo, ai stil!”

Cine îl înlocuieşte pe Cătălin Botezatu la „Bravo, ai stil!”. Tibi Clenci li se va alătura, aşadar, Ralucăi Bădulescu şi lui Maurice Munteanu, în noul sezon „Bravo, ai stil!”. Noul jurat are mulţi ani de experienţă în domeniul artei vizuale şi a colaborat cu mari case de modă din lume, precum Chanel, Dior, Louis Vuitton, potrivit paginademedia.ro

Fotografiile sale se regăsesc pe copertele şi în paginile unor reviste precum Vogue Japonia, Vogue Taiwan, Vogue Arabia, Marie Claire America Latina, Marie Claire Turcia, Elle Franta, Elle Germania, In Style Rusia, GQ Spania şi GQ Brazilia.

Tibi Clenci a fost directorul de creaţie pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia si Daily Telegraph – ediţia Fashion. De-a lungul anilor, a primit trei trofee Elle Style Awards pentru „Cel mai bun fotograf din România”.

„Ca jurat la Bravo, ai stil! Celebrities, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reuşeşte să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actriţe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reuşeşte să îi imbrăţişeze şi caracterul”, a spus fotograful.

Emisiunea „Bravo, ai stil!” a ajuns la cel de-al şaptelea sezon, în care vor concura Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Otniela, Ruxi,  Sensy, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiţa şi Olga Verbiţchi.