Cătălin Botezatu, nostalgic din cauza despărţirii de iubită: „Nu-i uşor să fii singur de Crăciun”

Cătălin Botezatu este nostalgic în această perioadă deoarece se apropie sărbătorile de iarnă şi persoana iubită de el a hotărât să pună capăt relaţiei.

13 dec. 2012, 14:43
Cătălin Botezatu, nostalgic din cauza despărţirii de iubită: „Nu-i uşor să fii singur de Crăciun”

Cătălin Botezatu s-a despărţit, de curând, de iubita sa, o femeie misterioasă a cărei identitate o păstrează secretă. Acest fapt îi provoacă creatorului tristeţe şi un gol în suflet.

„Din păcate anul acesta nu o să-mi petrec Crăciunul lângă persoana iubită pentru că ne-am despărţit şi într-adevăr sunt nostalgic după ea. Probabil că o să-mi aduc aminte cu plăcere, dar în acelaşi timp, cu oareşce vibraţii în inimă pentru că nu-i uşor să fii singur de Crăciun”, a mărturisit Cătălin Botezatu pentru ROMÂNIATV.NET.

Din cauză că persoana iubită nu-i va fi alături, Cătălin speră ca aceste sărbători să treacă cât mai repede. El crede că perioada Crăciunului este una delicată care îl face să fie mai romantic şi să simtă mai intens lipsa unei persoane speciale în viaţa sa.

„De sărbători sunt mult mai romantic pentru că e mai delicată perioada, tocmai de aceea vreau să treacă mai repede”, a completat Cătălin.

Talentatul creator de modă pune mare preţ pe iubire şi pe o persoană specială care trebuie să existe în viaţa fiecăruia dintre noi, mai ales în preajma Crăciunului.

Cel mai frumos Crăciun este atunci când strângi în braţe ceea ce ai mai de preţ, te bucuri, respiri prin porii acelei persoane şi te laşi efectiv purtat de starea aceea de bine şi de spiritul Crăciunului”, a adăugat Cătălin.