Cătălin Botezatu, probleme de sănătate după operaţia la inimă. „S-a chemat salvarea în timpul filmărilor. Simţeam că dau colţul”

Cătălin Botezatu este cunoscut drept unul dintre cei mai apreciați designeri de modă din România.

25 apr. 2019, 08:28
Cătălin Botezatu, probleme de sănătate după operaţia la inimă. „S-a chemat salvarea în timpul filmărilor. Simţeam că dau colţul”

De curând, Botezatu s-a confruntat cu probleme la inimă, ba mai mult, chiar a fost la un pas de moarte în urmă cu mai mulți ani din această cauză, scrie avantaje.ro.

Celebrul designer s-a internat într-o clinică din Turcia unde a fost supus unei intervenții medicale, pe inimă, prin intermediul căreia i-au fost montate câteva stenturi.

Citeşte şi Scandal MONSTRU la Kanal D. Cătălin Botezatu a părăsit platoul „BRAVO AI STIL”

Chiar el a mărturisit că nu a scăpat în totalitate de problemele de sănătate după ce s-a operat, iar acum ia în fiecare zi o mulțime de pastile. Ba chiar a avut un moment în care colegii săi au chemat salvarea în timpul filmărilor.

„După operație, s-a chemat salvarea chiar și în timpul filmărilor de la „Bravo, ai stil’, și producătoarea noastră pe care o iubesc și o ador a avut grijă de mine și m-am simțit și aici că sunt iubit și apreciat, pentru că simți nevoia să vezi că oamenilor cu care lucrezi le pasă de tine, mai ales că simțeam că dau colțul.

Trebuia să merg demult la Istanbul, pentru că acolo m-am operat la o clinică celebră și nu am fost de câteva luni. Uneori sunt ușor inconștient în detrimentul meu și în favoarea jobului meu, dar asta e. Urmez un tratament după intervenție, iau tot timpul pastile, iau cu pumnul pastile, bine, trei sferturi din ele sunt vitamine, poate că asta mă ajută, dar nu fac niște eforturi extraordinare. Repet, regim alimentar nu țin,’ a precizat celebrul designer.