Cătălin Botezatu, dezvăluiri ÎN PREMIERĂ. Ce spune despre adevărata relaţie dintre Zina Dumitrescu şi fiul ei

Cătălin Botezatu a vorbit în premieră despre legătura pe care a avut-o de-a lungul timpului cu Cătălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu.

02 apr. 2019, 19:54
Cătălin Botezatu, dezvăluiri ÎN PREMIERĂ. Ce spune despre adevărata relaţie dintre Zina Dumitrescu şi fiul ei

După moartea Zinei Dumitrescu au început să pară tot felul de scenarii legate de fiul său, Cătălin Negreanu, și Cătălin Botezatu, vorbindu-se despre o relaţie rece între cei doi.

Proprietarul azilului unde a locuit Zina Dumitrescu rupe tăcerea. Dezvăluiri-bombă despre fiul creatoarei de modă

Cătălin Botezatu a ținut să spună partea lui de adevăr despre fiul Zinei Dumitrescu.

„Niciodată nu au existat invidii între mine și Cătălin Negreanu! Din contră, pe vremea când lucram amândoi ca manechini, eram foarte buni prieteni, apoi, ne-am mai întânit accidental de câteva ori și ne-am purtat ca niște oameni civilizați! Nu știu dacă Zina vorbea mai mult despre mine, poate chiar și în fața lui, cu un scop anume, cred că o făcea să îl motiveze, nicidecum din alte motive. Iar în ceea ce mă privește, se mândrea efectiv cu mine, de cine sunt, de realizările mele, se mândrea cu faptul că eu am ajuns foarte sus. În ultima perioadă, ea se lăsase de modă și era normal că privea ca un spectator! Sincer, pe mine mă vedea ca pe un om cu care lucrase, o persoană pe care ea își pusese o amprentă pozitivă și normal că asta era poate satisfacția sa!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.ro.

Mai mult, Cătălin Botezatu vorbește despre fiul Zinei Dumitrescu în termeni pozitivi: „Nu cred Zina și-ar fi dorit să lovească în Cătălin, fiul ei natural, pe care îl iubea enorm, prin mine. Niciodată! Repet, poate mă dădea ca exemplu doar ca să îl motiveze puțin! Atât! Am spus-o și o spun, Cătălin este un băiat minunat, îl respect, indiferent ce s-a întâmplat acum și îl voi respecta și în viitor, datorită mamei Zina, pardon doamnei Zinei, îi spun așa să nu se mai interpreteze! Dacă vreodată va avea nevoie de ajutorul meu, îl va avea fără să mă gândesc la ce o să interpreteze lumea sau la ce s-a întâmplat zilele acestea”.